ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Preview 20ης αγωνιστικης SUPER LEAGUE (Kυριακη)

 Preview 20ης αγωνιστικης SUPER LEAGUE (Kυριακη)

5/2/2012

 

Preview: Αστέρας Τρίπολης – Δόξας Δράμας (Novasports 3) 

Preview: Αστέρας Τρίπολης – Δόξας Δράμας (Novasports 3) 
Στην Τρίπολη ο Αστέρας θέλει νίκη και καλή εμφάνιση κόντρα στην Δόξα Δράμας. Οι Αρκάδες μετά το πρώτο εκτός έδρας τρίποντο κόντρα στον Ατρόμητο ψάχνουν ένα ακόμα. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Κατσαβάκη, θέλει να διπλασιάσει τις νίκες της και πάλι κόντρα στον Αστέρα.

Αστέρας Τρίπολης:

Ο Σάκης Τσιώλης θέλει από τους παίκτες του να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο πάθος αλλά και διάθεση. Παράλληλα, θέλει και το τρίποντο. Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός δεν έχει στη διάθεσή του τον Πουλίδο, ενώ στην αποστολή είναι για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Μανώλης Στεφανάκος.

Στο κέντρο της άμυνας αναμένεται να επιστρέψει ο Κουρμπέλης, ενώ στο κέντρο θα είναι ο Αλβάρες. Από εκεί και πέρα οι Ουσέρο, Ράγιος θα είναι στο άξονα και οι Μπτέσκα και Χούλι στα άκρα. Η άμυνα δεν θα έχει αλλαγές.

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης:

Σανθ Χακόμπο, Μανώλης Στεφανάκος, Λεωνίδας Αργυρόπουλος, Σάββας Τσαμπούρης, Τσίμο Ναβάρο, Λαουτάρο Φορμίκα, Χρήστος Πιπίνης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Φερνάντο Ουσέρο, Αντώνης Λαδάκης, Λέαντρο Αλβάρες, Μάριο Μπρέσκα, Ράγιος, Έγκον, Χούλι, Ηλίας Σολάκης, Τάσος Μπακασέτας, Εμμάνουελ Περόνε.

Δόξα Δράμας:

Τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα ψάχνει η Δόξα Δράμας, η οποία κατεβαίνει στην Τρίπολη χωρίς προβλήματα. Μοναδικός που έμεινε στη Δράμα είναι ο Γιώργος Κατσικογιάννης, καθώς δεν άρεσαν στον Μάκη Κατσαβάκη οι δηλώσεις στο sport-fm.gr.

Ο προπονητής των «μαυραετών» αποφάσισε να κόψει από την αποστολή για μια ακόμα φορά τον νεαρό μέσο. Κατά τα άλλα δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και άπαντες είναι ετοιμοπόλεμοι.

Οι 20 εκλεκτοί του Έλληνα τεχνικού για την αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολη;Σερέμετ, Ρόκα, Βέρτζος, Τριποτσέρης, Μπριλάκης, Γελαδάρης, Σικαλιάς, Ψυχογιός, Λίμα, Αμπουμπακάρι, Ρούτσης, Σοϊλέδης, Παπαδόπουλος, Γκαρακλίδης, Βάντερσον, Ουέλιγκτον, Λεάντρο, Καπέλ, Αραβίδης, Κυβελίδης.

Preview: Παναιτωλικός – Ατρόμητος (15:00 Novasports 2)

Preview: Παναιτωλικός – Ατρόμητος (15:00 Novasports 2) 
Όλα για όλα τα παίζει ο Παναιτωλικός, ο οποίος υποδέχεται τον Ατρόμητο. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, με οποιοδήποτε αποτέλεσμα πέραν της νίκης μπλέκει, ενώ από την άλλη πλευρά η ομάδα του Δώνη δεν θέλει να χάσει το τρένο των πλέι οφ.

Παναιτωλικός:

Μεταγραφές έγιναν, η γκρίνια κόπασε και πλέον άπαντες είναι έτοιμοι για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Ο Μπάμπης Τεννές δεν θέλει να σκέφτεται οτιδήποτε άλλο πέραν της νίκης.

Εκτός είναι θα είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας ο Ακαλέ, ενώ κανονικά είναι στην αποστολή οι Ρότσα, Θεοδωρίδης και Χαριστέας, όπως φυσικά και ο Ονουάτσι. Η ενδεκάδα θα είναι ένας «γρίφος».

Στην αποστολή του Παναιτωλικού μετέχουν οι Τσενάμο, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Κούσας, Μουμίν, Ρότσα, Θεοδωρίδης, Μπουμάλ, Πασάς, Παλαιολόγος, Χαριστέας, Ετζενγκέλε, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Καραμαλίκης, Άντι, Καμαρά, Ονουάτσι και Μπαμπανιώτης.

Ατρόμητος:

Μετά την ήττα από τον Αστέρα, ο καλύτερος τρόπος να επουλωθούν οι πληγές θα είναι ένα τρίποντο μακριά από το Περιστέρι. Ο Γιώργος Δώνης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Σκόνδρα, ο οποίος έχασε προπονήσεις, αλλά και τον Τάτο, ο οποίος αποβλήθηκε με τους Αρκάδες.

Στην αρχική ενδεκάδα αναμένεται να επιστρέψει ο Πίτου Γκαρσία, ο οποίος θα αναλάβει να δημιουργήσει το παιχνίδι της ομάδας του. Παράλληλα στο δεξί άκρο της άμυνας δεν αποκλείεται να βρεθεί ο Ζουέλα.

Την αποστολή του Ατρομήτου αποτελούν οι Ιτάνζ, Ράντμαν, Οικονόμου, Καραμάνος, Καραγκούνης, Μπάλλας, Δημούτσος, Νάστος, Σφακιανάκης, Γιαννούλης Ζουέλα, Τόμας, Φυτανίδης, Αναστασάκος, Επστάιν, Γκαρσία, Μήτρογλου, Μπρίτο.

Preview: SKODA Ξάνθη-Άρης (19:30, ΕΤ 3)

Preview: SKODA Ξάνθη-Άρης (19:30, ΕΤ 3) 
Ένα από τα πιο αμφίρροπα ματς της αγωνιστικής μπορεί να χαρακτηριστεί αυτό ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Άρη στα «Πηγάδια». Από τη μία οι Ακρίτες θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν σε τροχιά πλέι οφ και από την άλλη οι «κίτρινοι» προκειμένου να κάνουν πιο ρεαλιστική την συμμετοχή σε αυτά.
SKODA Ξάνθη

Τα προβλήματα φαίνεται πως λιγοστεύουν για τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Ο Έλληνας τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μάουρο Πόι, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή του στην εν λόγω αναμέτρηση.

Ωστόσο προπονητής της Ακριτικής ομάδας, είδε τους Βάλλα και Φλίσκα να επιστρέφουν σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ στην αποστολή επέστρεψαν και οι Βασιλακάκης και Μάνταλος, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους. Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή των Εντιμάρ και Βιβιανί, με τον Βραζιλιάνο στην τελευταία προπόνηση να χτυπά τον αστράγαλο του.

Η 20μελής αποστολή: Βιβιανί, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Εντιμάρ, Νταρμπιόν, Σουάνης, Μαρκόφσκι, Μαρσελίνιο, Πλατέλλας, Βασιλακάκης Βλαχοδήμος, Μάνταλος, Φλίσκας, Κομεσίδης, Γκατσολάρι, Βάλλας, Λοντίγκιν, Καζάκης, Στάσιακ, Ντάνι.

ΑΡΗΣ

Την τρίτη του σερί νίκη θα επιδιώξει να πάρει ο Άρης κόντρα στην Ξάνθη. Επιστρέφουν Τόχα και Σολτάνι. Εκτός ο τραυματίας Ακόστα, ο τιμωρημένος Γιαννιώτας και ο ανέτοιμος Πρίττας.

Ο Μανουέλ Μασάδο θα παρατάξει τους «κίτρινους» με σύστημα 4-4-2 με ρόμβο. Με τερματοφύλακα τον Βελλίδη, στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- τους Μίσελ, Σανκαρέ, Λαζαρίδη και Καζναφέρη, τον Φατί σε ρόλο «κόφτη», αριστερό χαφ τον Καπετάνο, δεξί τον Νέτο, με τον Ούμπιντες να κινείται πίσω από το επιθετικό δίδυμο Τριανταφυλλάκος-Καστίγιο.

Η 18μελής αποστολή: Βελλίδης, Γιακούποβιτς, Νέτο, Μίσελ, Σανκαρέ, Τσουκάνης, Παπαζαχαρίας, Ντίκο, Λαζαρίδης, Καζναφέρης, Φατί, Κατίδης, Τόχα, Καστίγιο, Ουμπίντες, Καπετάνος, Τριανταφυλλάκος, Σολτάνι.


Preview: ΑΕΚ-Πανιώνιος (17:15, NovaSports 2)

Preview: ΑΕΚ-Πανιώνιος (17:15, NovaSports 2)

Πριν τη… Μεγάλη Δευτέρα -όταν και ελπίζει οι μέτοχοι του 2004 να «σκοράρουν» στα οικονομικά της προβλήματα- η ΑΕΚ χρωστάει αποδείξεις στον εαυτό της.

Ότι μπορεί να επιστρέψει στις εμφανίσεις προ Ιανουαρίου και με μια νίκη επί του εξαιρετικού Πανιωνίου να πλησιάσει ξανά τις πρώτες θέσεις.  
ΑΕΚ

Ένα ακόμα παιχνίδι… εν αναμονή εξελίξεων ετοιμάζονται να δώσουν οι παίκτες της ΑΕΚ. Μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ -όπου η ενασχόληση με τα τεκταινόμενα στη «Μεγάλη Βρετάνια» πληρώθηκε ακριβά- η «Ένωση» δεν έχει περιθώρια για δεύτερη σερί γκέλα στο ΟΑΚΑ. Όχι μόνο επειδή μια νίκη επί του Πανιωνίου θα επαναφέρει τα χαμόγελα. Αλλά κι επειδή θα επαναφέρει κάπως την αυτοπεποίθηση που ανεξήγητα έχασε σε τόσο μεγάλο βαθμό τον Γενάρη.

Όλα αυτά, πάντως, φαίνεται ότι θα τα επιδιώξει με πιο ορθολογική ενδεκάδα απ’ αυτή που «ανακάτεψε» στα προηγούμενα ματς ο Νίκος Κωστένογλου. Ελλείψει, λοιπόν, των τραυματιών Μάκου, Γεωργέα, Εγγλέζου και Μπουγαΐδη (άπαντες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στην τελευταία προπόνηση), ο τεχνικός της ΑΕΚ δείχνει διατεθειμένος να επαναφέρει στο βασικό σχήμα τους Καράμπελα, Κοντοέ, Βάργκας και Μπέλεκ.

Έτσι, το αγαπημένο του 4-2-3-1 θα διαμορφωθεί κατά πάσα πιθανότητα ως εξής: Κάτω από τα δοκάρια ο Αραμπατζής (αν και δεν θα ‘πρεπε να αποκλειστεί η έκπληξη με τον Κωνσταντόπουλο) και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Καράμπελας, Μανωλάς, Δέλλας και Κοντοές. Στα χαφ πιθανότατα θα ξεκινήσουν οι Ρίκκα-Βάργκας, στην τριάδα μπροστά τους οι Λεονάρντο (αριστερά), Κάρλος (επιτελικός), Μπέλεκ (δεξιά) και προωθημένος θα είναι ο Λυμπερόπουλος.

Η αποστολή: Αραμπατζής, Κωνσταντόπουλος, Καφές, Κοντοές, Χέλγκασον, Μανωλάς, Δέλλας, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμάς, Τσίτας, Ρίκκα, Καράμπελας, Αργυρίου, Λαγός, Βάργκας, Λυμπερόπουλος, Κλωναρίδης, Φούντας.

Πανιώνιος

Με τους νεοαποκτηθέντες Πατρίκ Ντιμπαλά και Βιτορίνο Αντούνες στην σύνθεσή του θα παραταχθεί ο Πανιώνιος κόντρα στην ΑΕΚ για την 20ή αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Παρότι δουλεύει λίγες μέρες μαζί τους, ο Άκης Μάντζιος έκρινε πως οι δυο παίκτες μπορούν να βοηθήσουν στο παιχνίδι με την «Ένωση». Εκεί όπου ο Πανιώνιος θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος και -γιατί όχι να αποσπάσει ένα καλό αποτέλεσμα.

Τα μοναδικά τους προβλήματα, δε, στο να το επιδιώξουν εντοπίζονται στους Σταυροθανασόπουλο και Μπούζα, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από ίωση και δεν υπολογίζονται για το ματς του ΟΑΚΑ.

H αποστολή: Αμπντουλάγιεφ, Ντιμπαλά, Γουνδουλάκης, Κουλουχέρης, Κούτσι, Κούρντι, Μενδρινός, Ομο, Πετκάκης, Πιέρ, Μιχαηλίδης, Ρόκας, Ρόβας, Σάμαρης, Σκέμπρι, Σιδεράκης, Σιόβας, Αντούνιες

Preview: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (19:30, Novasports 1)

Preview: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (19:30, Novasports 1) 
Ο ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό κοντράρονται στο μεγάλο της αγωνιστικής. Να εφαρμόσει τον νόμο της Τούμπας θα επιδιώξει ο «Δικέφαλος του Βορρά», ενώ οι «ερυθρόλευκοι» να φύγουν με το «διπλό» ώστε να πλησιάσουν σε απόσταση αναπνοής (-2) τον Παναθηναϊκό. Ποιες οι σκέψεις Μπόλονι και Βαλβέρδε.
ΠΑΟΚ

Με το σχήμα που έφερε το διπλό στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ. Μοναδική διαφορά η χρησιμοποίηση του Σταφυλίδη στο δεξί άκρο της άμυνας, αφού Έτο και Σνάουτσνερ είναι τραυματίας. Ο Λάζλο Μπόλονι δεν μπορεί επίσης να υπολογίζει στον Τσιρίλο. Στην θέση του θα εμπιστευθεί τον Κατσικά. Θέση στην προεπιλογή ο Νιμανί. Επιστροφή για τον Παπάζογλου.

Με βάση τα όσα έδειξε ο Ρουμάνος τεχνικός τις προηγούμενες ημέρες: Ο Γλύκος θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια, αριστερά στην άμυνα θα ξεκινήσει ο Λίνο, δεξιά ο Σταφυλίδης, στόπερ οι Μαλεζάς, Κατσικάς, τριάδα στα χαφ οι Γκαρσία, Λάζαρ, Φωτάκη, αριστερό χαφ ο Γεωργιάδης, δεξί ο Σαλπιγγίδης και στην κορυφή της επίθεσης ο Αθανασιάδης.

Η 20μελής αποστολή: Γλύκος, Kρέσιτς Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Κατσικάς, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Γκαρσία, Ιβιτς, Λάζαρ, Λίνο, Νιμανί, Ρομπέρ.



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Όλο εκπλήξεις και μυστικά ήταν ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Άφησε στον Πειραιά τον ανεβασμένο Ντιόγκο (και τον Φετφατζίδη), ωστόσο δεν δίστασε να πάρει στη Θεσσαλονίκη τον Καζίμ Ρίτσαρντς. Κλειστά χαρτιά για την ενδεκάδα από τον Βάσκο τεχνικό, με τα ερωτηματικά να αφορούν την μεσοεπιθετική διάταξη των «ερυθρόλευκων».

Ο Βάσκος τεχνικός θα εμπιστευθεί τον Μέγιερι κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα τον Τοροσίδη (έγινε και δοκιμή με Μοδέστο), αριστερά ο Χολέμπας, δίδυμο στα στόπερ ο Παπαδόπουλος με τον Μέλμπεργκ. Από εκεί και πέρα όλα είναι ανοιχτά. Ο Μανιάτης μοιάζει σίγουρος για τα χαφ, όχι όμως και ο παρτενέρ του. Ορμπάιθ, Μακούν και Μοδέστο παίζουν για την άλλη θέση. Πιο μπροστά θα κινείται ο Ιμπαγάσα. Στο ένα άκρο δεδομένος θεωρείται η παρουσία του Μιραλάς, ενώ δεν αποκλείεται με τους βασικούς να βρεθεί ο Καζίμ Ρίτσαρντς. Φουστέρ και Αμπντούν οι εναλλακτικές. Για την κορυφή της επίθεσης Πάντελιτς και Τζεμπούρ δίνονται με ίσες πιθανότητες, αλλά μικρό προβάδισμα διατηρεί ο Αλγερινός.

Η 18μελής αποστολή: Μέγερι, Κάρολ, Μοδέστο, Μανιάτης, Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Φουστέρ, Τοροσίδης, Ορμπάιθ, Μακούν, Ιμπαγάσα, Αμπντούν, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Πάντελιτς, Μιραλάς, Τζεμπούρ.

ΑLEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου