ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Στις 16:00 κρίνεται η τύχη των τελικών!

Στις 16:00 κρίνεται η τύχη των τελικών!

  18/5/2012
Στις 16:00 κρίνεται η τύχη των τελικών!
Ο Βασίλης Οικονομίδης τοποθετήθηκε για την αναβολή του τελικού και όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν το απόγευμα της Παρασκευής στις 16:00 όπου και θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων φορέων… “Επειδή διαβάζω διάφορες ανακρίβειες που δεν βοηθούν καθόλου, δεν ξέρω ποιος είναι ο σεναριογράφος περί μαθητών κ.λπ., αλλά σημερα (18/05) έχει συγκαλέσει σύσκεψη στις 4 το μεσημέρι ο κ. Μπιτσαξής, με τις δύο ομάδες, την Ομοσπονδία και φορείς της αστυνομίας. Μετά τα σημερινά (17/05) θα πρέπει η αστυνόμευση να είναι πολύ καλύτερη. Δεν νοείται να μην μπορεί να μεταβεί μια ομάδα να αγωνιστεί. Μιλάμε για μια αστυνόμευση εκτός γηπέδου. Όσοι πάνε στο γήπεδο θα πρέπει να ξέρουν ότι η αστυνομία θα είναι πολύ αυστηρή. Το τι θα πει ο γενικός γραμματέας δεν ξέρουμε. Δεν μπορώ να ερμηνεύσω τη θέση του. Πιστεύω, επίσης, πως και οι ομάδες θα επιχειρηματολογήσουν. Φυσικά θα ακούσουμε τι θα μας πει και η Αστυνομία. Επαναλαμβάνω ότι τα σενάρια δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια. Δεν έχει παρθεί καμία απόφαση. Έχω έρθει σε επαφή με τον γενικό σήμερα (17/05) πάρα πολλές φορές, θα παρθεί μια απόφαση κοινή όλων των φορέων”, δήλωσε στην EΡΑ ΣΠΟΡ και στην συνέχεια ρωτήθηκε για το αν η διεξαγωγή των τελικών είναι πλέον πολιτική απόφαση:
“Δεν θα το έλεγα απόλυτα, αλλά σίγουρα η πολιτεία έχει την ευθύνη της εύρυθμης διεξαγωγής των τελικών. Αύριο (σ.σ18/05) θα ακουστούν όλες οι απόψεις και θα παρθεί η απόφαση. Οτιδήποτε ακούστηκε έως τώρα είναι ανακριβές. Αύριο (σ.σ 18/05) θα αποφασιστεί πότε θα γίνει το παιχνίδι”.
Όσον αφορά τα μέτρα ασφαλείας που πρέπει να παρθούν συμπλήρωσε ότι “πρέπει να γίνει κατανομή ρόλου, να υπάρχει υπευθυνότητα και σοβαρότητα από όλους τους φορείς. Ψυχολόγος δεν είμαι, αλλά οπωσδήποτε πρέπει να βοηθήσουμε όλοι. Οι προπονητές να μην προκαλούν κουνώντας χέρια και πόδια, οι παίκτες να είναι όπως είναι, οι παράγοντες να μην δυναμιτίζουν το κλίμα. Οι ομάδες είναι εκείνες που έχουν την περισσότερη δουλειά να κάνουν, ώστε να μην ξεφύγει τελείως η κατάσταση”.

www.rednews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου