ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Ρονάλντο: «Δεν ξέρω αν θα μείνω για πάντα στη Ρεάλ»

Ρονάλντο: «Δεν ξέρω αν θα μείνω για πάντα στη Ρεάλ»

18/5/2012
Ρονάλντο: «Δεν ξέρω αν θα μείνω για πάντα στη Ρεάλ»
Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον, όπως δήλωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο τηλεοπτικό δίκτυο «Sky Sports News».

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός τόνισε ότι είναι χαρούμενος στη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως δεν ξέρει αν αισθάνεται ανάλογα σε ένα ή δύο χρόνια και αν έρθει κάποια πρόταση που θα θελήσει να δεχθεί την πρόκληση.

Ο σούπερ σταρ της «βασίλισσας» έγινε η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, όταν οι Ισπανοί έδωσαν 94 εκατ. ευρώ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι του 2009.

Ο διεθνής άσος έχει «βγάλει» τα λεφτά του, αφού μέσα σε τρία χρόνια έχει πετύχει 146 γκολ σε 144 ματς. Μάλιστα, τη φετινή σεζόν «μάτωσε» 60 φορές τα αντίπαλα δίχτυα, βοηθώντας την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο να κατακτήσει το ισπανικό πρωτάθλημα και να φτάσει στα ημιτελικά του Champions League.

«Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω. Κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τι του επιφυλάσσει το μέλλον. Είμαι χαρούμενος στη Μαδρίτης και βρίσκομαι σε έναν υπέροχο σύλλογο με φανταστικούς οπαδούς», ανέφερε αρχικά ο Ρονάλντο και πρόσθεσε:

«Όλα είναι πολύ καλά, αλλά κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα συμβεί στο μέλλον. Είμαι χαρούμενος εδώ, αλλά δεν μπορώ να ξέρω πως θα αισθάνομαι σε ένα ή δύο χρόνια. Το μυαλό ενός άνδρα είναι περίπλοκο, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι πολύ χαρούμενος».
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου