ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

SUPER LEAGUE PLAY-OFF


 SUPER LEAGUE PLAY-OFF

17/5/2012

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 2-0

Η ΑΕΚ νίκησε τον ΠΑΟΚ με 2-0 για την πέμπτη αγωνιστική των play off και διατήρησε τις ελπίδες της για την κατάκτηση της πρώτης θέσης σε αντίθεση με τους ηττημένους.
Η Ένωση άνοιξε το σκορ στο 33’ με τον Λυμπερόπουλο μετά από ασταθή απόκρουση του Χαλκιά και στο 85’ ο Leonardo έκανε με πλασέ το 2-0 εκμεταλλευόμενος το αριθμητικό μειονέκτημα που είχαν οι γηπεδούχοι.
aek paok 2-0 play offO ΠΑΟΚ τέλειωσε τον αγώνα με εννιά παίκτες, καθώς στο 65’ αποβλήθηκξε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Pablo Garcia και στο 78’ τον ακολούθησε ο Φωτάκης, επίσης για δεύτερη κίτρινη.
Στο τέλος του αγώνα ο Νίκος Λυμπερόπουλος γνώρισε την αποθέωση για όσα πρόσφερε στην ΑΕΚ, καθώς αυτός ήταν ο τελευταίος εντός έδρας αγώνας του.
Με αυτό το αποτέλεσμα η βαθμολογία διαμορφώθηκε ως εξής: Παναθηναϊκός 11, ΑΕΚ 9, ΠΑΟΚ 7, Ατρόμητος 5. Στην τελευταία αγωνιστική θα αναμετρηθούν Παναθηναϊκός – ΑΕΚ και ΠΑΟΚ – Ατρόμητος.
Γκολ: Λυμπερόπουλος 33’, Leonardo 85’
Οι συνθέσεις:
ΑΕΚ:
Κωνσταντόπουλος, Κοντοές, Μανωλάς, Γεωργέας, Λαγός, Vargas (Δέλλας 87′), Μάκος, Καφές (Φούντας 80’), Jose Carlos (Gudjohnsen 70’), Λυμπερόπουλος, Leonardo.
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς (Kresic 60’), Αποστολόπουλος (Παπάζογλου 76’), Lino, Cirillo, Μαλεζάς, Garcia, Φωτάκης, Ivic, Γεωργιάδης (Σαλπιγγίδης 61’), Nimani, Αθανασιάδης.
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα AEK – ΠΑΟΚ 2-0


Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 0-1

Ακόμη πιο κοντά στην εξασφάλιση του εισιτηρίου για τα προκριματικά του Champions League βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, που νίκησε στο Περιστέρι τον Ατρόμητο με 0-1 για την πέμπτη αγωνιστική των play off.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 65’ ο Νίνης με ευθύβολο σουτ στο 65ο λεπτό.
atromitos panathinaikos 0-1 play offΜε αυτό το αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός έφτασε τους 11 βαθμούς και ο Ατρόμητος έμεινε στους πέντε, μία αγωνιστική πριν το τέλος της διαδικασίας. ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, που αγωνίζονται αργότερα, έχουν επτά και έξι βαθμούς αντίστοιχα.
Γκολ: Νίνης 65’
Οι συνθέσεις:
Ατρόμητος:
itandje, Νάστος, Δημούτσος, Zuela, Αναστασάκος, Γιαννούλης (Iglesias 46’), Φυτανίδης, Epstein, Σφακιανάκης (Μπάλας 79′), Μήτρογλου, Καραμάνος (Αθανασίου 79′).
Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Βύντρα, Boumsong, Sarieghi, Kante, Vitolo, Κατσουράνης, Νίνης (Καραγκούνης 82’), Zeca, Χριστοδουλόπουλος (Μαυρίας 78’), Cleyton (Toche 84′).
Δείτε το video με τo γκολ και τα highlights του αγώνα Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 0-1



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου