ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Προβάδισμα ο Κούπερ

Προβάδισμα ο Κούπερ

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ είναι ο βασικός υποψήφιος για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τα είπε με τον μάνατζερ του Αριέλ Ιμπαγάσα, που εκπροσωπεί και τον Αργεντινό προπονητή.
Ο Αργεντινός κόουτς κερδίζει συνεχώς έδαφος για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού.
Η συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον ατζέντη του Αριέλ Ιμπαγάσα, Αλεχάντρο Καμάνιο, είχε κι άλλο ένα όνομα στο τραπέζι. Αυτό του Έκτορ Ραούλ Κούπερ, που φαίνεται να κερδίζει ολοένα και περισσότερους πόντους για τη τη θέση του προπονητή. Ο Καμάνιο, άλλωστε, εκπροσωπεί τόσο τον Ιμπαγάσα όσο και τον Κούπερ.

Ο Αργεντινός προπονητής εργάζεται στην τουρκική Όρντουσπορ και είναι θετικός στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό, που καταλήγει στον 57άχρονο τεχνικό, καθώς είναι διαθέτει εμπειρία και είναι άριστος γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν ψηλά στη λίστα τους τον Κούπερ, αν και το Σάββατο (19/5) ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκηε, μαζί με τους Κομινάκη, Βρέντζο και Κοβάτσεβιτς θα βρεθούν στο Μόναχο για να παρακολουθήσουν τον τελικό του Champions League ανάμεσα στην Μπάγερν και την Τσέλσι. Εκεί, αναμένεται να έχουν επαφές με άλλους μάνατζερ, ανιχνεύοντας το έδαφος και τις πιθανότητες για κάτι ακόμα πιο σημαντικό.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, όμως, ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ είναι ο βασικότερος υποψήφιος για να αναλάβει τον Ολυμπιακό.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου