ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Στο Μόναχο για προπονητή

Στο Μόναχο για προπονητή

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να ψάχνει προπονητή. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα βρεθεί το Σάββατο (19/5) στο Μόναχο ώστε στο περιθώριο του τελικού του C.L. να συζητήσει με κορυφαίους μάνατζερ.
Ο Ολυμπιακός λοιπόν έκανε μια διερευνητική επαφή με τον μάνατζερ του Αργεντίνου προπονητή το βράδυ της Τετάρτης, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι του έδωσε και το χρίσμα του αντικαταστάτη του Βαλβέρδε. Όπως είπε εξάλλου ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατά την αποχώρηση του Βαλβέρδε και το επαναλαμβάνει συνεχώς "Ο Ολυμπιακός θα έχει προπονητή στις αρχές Ιουνίου".
Κι αυτό επειδή όλοι οι σπουδαίοι προπονητές έχουν προτεραιότητα τους πάγκους των ισπανικών, των αγγλικών, των γαλλικών κλαμπ και φυσικά των χρυσοφόρων ρώσικων, με τρανό παράδειγμα τον Έμερι.

Όπως είναι λογικό ο Ολυμπιακός έπεται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι στον Πειραιά κάθονται με σταυρωμένα χέρια. Έχουν μια λίστα προπονητών που μπορούν να σταθούν στον πάγκο του Ολυμπιακού, χωρίς αυτό να σημαίνει πως «ότι είναι ισπανικό, είναι χρυσός…».

Ήδη έχουν γίνει οι απαραίτητες επαφές και οι προεργασίες για να υπάρξουν σοβαρές συζητήσεις, στο περιθώριο του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ, στο Μόναχο, όπου θα βρεθεί η αφρόκρεμα του παγκοσμίου  ποδοσφαίρου, τόσο σε επίπεδο μάνατζερ, όσο και ποδοσφαιροανθρώπων.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι οι Μαρινάκης, Βρέντζος, Κομινάκης, Κοβάσεβιτς θα επιστρέψουν από το Μόναχο και …προπονητές φέροντας, αλλά θα είναι πιο κοντά στην ανεύρεση του αντικαταστάτη του Βαλβέρδε.

Υπομονή λοιπόν, με τη λίστα να ανανεώνεται συνεχώς, έως ότου βρεθεί ο κατάλληλος προπονητής που θα συνεχίσει το έργο του Βαλβέρδε, με μοντέρνο ποδόσφαιρο και στιβαρή ομάδα
www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου