ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Tην Παρασκευή η σύσκεψη για τους τελικούς

Tην Παρασκευή η σύσκεψη για τους τελικούς

Την Παρασκευή (18/5) θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη ανάμεσα στις δύο ομάδες και την Αστυνομία, για το πότε και πως θα ξεκινήσει η σειρά των τελικών του πρωταθλήματος
Ο πρώτος τελικός της Basket League αναβλήθηκε την Πέμπτη (17/5), λόγω της επίθεσης που δέχτηκε το πούλμαν του Παναθηναϊκού, γεγονός το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο παίκτες του Παναθηναϊκού. Η απόφαση στο να μην διεξαχθεί το παιχνίδι ήταν ομόφωνη, καθώς τόσο ο ΕΣΑΚΕ, όσο και η ΓΓΑ, αλλά και η Αστυνομία, υποστήριξαν πως το σωστό είναι να μην γίνει το ματς.
Την Παρασκευή (18/5), λοιπόν, θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη για το πως και με ποιον τρόπο θα ξεκινήσουν φέτος οι τελικοί του ελληνικού πρωταθλήματος. Στη συνάντηση θα δώσουν το "παρών" εκπρόσωποι τόσο του Ολυμπιακού, όσο και του Παναθηναϊκού, άνθρωποι της διοργανώτριας αρχής και φυσικά της Αστυνομίας.

Διάθεση των ομάδων είναι οι τελικοί να πραγματοποιηθούν κανονικά, με την Κυριακή (20/5) να φαντάζει ως πιθανότερο ημερομηνία διεξαγωγής του πρώτου τελικού στο ΣΕΦ, ενώ το δεύτερο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ το πιθανότερο είναι πως θα διεξαχθεί την Τετάρτη (23/5).

 www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου