ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Αποδέχεται εν μέρει τις κατηγορίες ο Μπάρτον

Αποδέχεται εν μέρει τις κατηγορίες ο Μπάρτον

16/5/2012
Αποδέχεται εν μέρει τις κατηγορίες ο Μπάρτον

Τις δύο από τις τρεις αντιαθλητικές του κινήσεις στο παιχνίδι της ΚΠΡ με τη Μάντσεστερ Σίτι παραδέχτηκε ο Τζόι Μπάρτον, δίνοντας συνέχεια στο θέμα της τιμωρίας που πιθανότατα θα του επιβάλει η FA αλλά και η διοίκηση της Ρέιντζερς!

Ο Άγγλος μέσος κατηγορείται πως χτύπησε τον Κάρλος Τέβες στο 55ο λεπτό του αγώνα στο «Etihad» για την τελευταία αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, χτύπησε τον Σέρχιο Αγουέρο με το γόνατο στη μέση αποχωρώντας από το γήπεδο και προσπάθησε να χτυπήσει με το κεφάλι και τον Βινσέν Κομπανί.

Το μεσημέρι της Τετάρτης απολογήθηκε στην αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, ωστόσο, αποδέχτηκε εν μέρει τις κατηγορίες που τον επιβαρύνουν. Για την ακρίβεια, παραδέχεται πως αντέδρασε αντιεπαγγελματικά απέναντι στους Τέβες και Αγουέρο, ωστόσο, αρνείται οποιαδήποτε πρόθεση να κουτουλήσει τον Βινσέν Κομπανί.

Εξελίξεις αναμένονται εντός των επόμενων ημερών με την FA να αποφασίζει για την ποινή που θα επιβάλει και την ΚΠΡ να διενεργεί έρευνα, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες τιμωρίας και από την ομάδα.

www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου