ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Εκδήλωση στο κέντρο "Kinisis" προς τιμήν του Ολυμπιακού

Εκδήλωση στο κέντρο "Kinisis" προς τιμήν του Ολυμπιακού

Μετά την προπόνηση της Πέμπτης (17/5), οι ερυθρόλευκοι μετέβησαν στο κέντρο "Kinisis", όπου πραγματοποιήθηκε μια εκδήλωση προς τιμήν της ομάδας, με εκατοντάδες οπαδούς του Ολυμπιακού να δίνουν το παρών.
Εντυπωσιασμένοι είναι άπαντες στον Ολυμπιακό από τον τρόπο συμπεριφοράς των ομογενών στην Αυστραλία.
Εκδηλώσεις λατρείας και απέραντη αγάπη για τον Θρύλο από τους Έλληνες που ζουν στη "χώρα των καγκουρό", κάτι που δείχνουν στα μέλη της ερυθρόλευκης αποστολής σε κάθε ευκαιρία.

Το ίδιο συνέβη και το απόγευμα της Πέμπτης (17/5), όπου μετά την πρωινή προπόνηση στο "Lakeside Stadium", ήταν προγραμματισμένη εκδήλωση και παράθεση δείπνου από πλευράς των διοργανωτών προς τιμήν της ομάδας.

Το δείπνο παρατέθηκε στο κέντρο "Kinisis" στις 20:00 (τοπική ώρα) και οι τυχεροί φίλοι του Θρύλου που το είχαν κατακλύσει αποθέωσαν τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο πρόεδρος της Melbourne Victory, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά ότι αποτελεί τιμή για το ποδόσφαιρο της Αυστραλίας το γεγονός ότι βρίσκεται εκεί "o μεγάλος ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ της Ελλάδας και της Ευρώπης".

Την Παρασκευή (18/5) τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού θα επισκεφθούν φιλανθρωπικά ιδρύματα αλλά και το κολέγιο Alphington, όπου σπουδάζουν εκατοντάδες Έλληνες.

Αμέσως μετά, στις 17:00, έχει προγραμματιστεί η προπόνηση στο γήπεδο όπου θα γίνει ο αγώνας και μετά το τέλος της παίκτες και τεχνικό επιτελείο θα δεχθούν, στον ίδιο χώρο, επίσκεψη από φιλάθλους του Θρύλου, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τους παίκτες και να πάρουν αυτόγραφα.

Δείτε φωτό από την εκδήλωση:


 
 
 
 
 


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου