ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Καμία ξεκούραση για τους διεθνείς

Καμία ξεκούραση για τους διεθνείς

Στο ημίχρονο αποχώρησαν οι πέντε Έλληνας διεθνείς του Ολυμπιακού ώστε να επιστρέψουν στην πατρίδα και να ενσωματωθούν στην προετοιμασία της Εθνικής για το EURO 2012.
Μπορεί η ποδοσφαιρική σεζόν 2011-2012 να ολοκληρώθηξκε για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, όμως πολλοί απ' αυτούς έχουν νέες υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους. Τρανό παράδειγμα οι Χοσέ Χολέμπας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Βασίλης Τοροσίδης, Γιάννης Μανιάτης και Γιάννης Φετφατζίδης, οι οποίοι έχουν συμπεριεληφθεί στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για το Euro 2012 του καλοκαιριού.
Οι πέντε προαναφερθέντες ταξίδεψαν κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στην Αυστραλία για το φιλικό με την Melbourne Victory, όμως δεν θα επιστρέψουν με την αποστολή του Ολυμπιακού στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, οι διεθνείς άσοι με την Ελλάδα αγωνίστηκαν στο πρώτο μέρος και στο ημίχρονο αποχώρησαν αμέσως με κατεύθυνση το αεροδρόμιο, προκειμένου να επιστρέψουν το συντομότερο δυνατόν στην χώρα μας.

Μην ξεχνάμε, πως η προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας μας για το Euro 2012, ξεκινά την Τρίτη (22/5), όταν και θα πετάξουν για την Αυστρία.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου