ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Ερυθρόλευκες επισκέψεις

Ερυθρόλευκες επισκέψεις

Δύο αντιπροσωπείες με ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επισκέφθηκαν το ίδρυμα Love Care, το οποίο φιλοξενεί άτομα με ειδικές ανάγκες και το Alphington College στο οποίο φοιτούν εκατοντάδες Έλληνες.
"Γεμάτη" ημέρα και η Παρασκευή για τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού στη Μελβούρνη. Συνεχίστηκαν και την Παρασκευή οι δραστηριότητες της ομάδας του Ολυμπιακού στην Αυστραλία, όπου βρίσκεται για το φιλικό παιχνίδι με τη Melbourne Victory το οποίο θα γίνει αύριο Σάββατο στις 19:30 (τοπική ώρα – 12:30 ώρα Ελλάδας).
Δύο πολυμελείς αντιπροσωπείες με ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ολυμπιακού επισκέφθηκαν το πρωί της Παρασκευής το ίδρυμα Love Care, το οποίο φιλοξενεί άτομα με ειδικές ανάγκες και το Alphington College στο οποίο φοιτούν εκατοντάδες Έλληνες.

Τόσο κατά την επίσκεψή τους στο ίδρυμα Love Care, όσο και στο Alphington College οι παίκτες της ομάδας έγιναν αντικείμενο λατρείας από τους εκατοντάδες Έλληνες και Αυστραλούς, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν και να πάρουν αυτόγραφα από τους ποδοσφαιριστές.

Το απόγευμα (17:00) πραγματοποιήθηκε χωρίς προβλήματα η τελευταία, πριν από τον αυριανό αγώνα, προπόνηση των ποδοσφαιριστών μας στο γήπεδο της Μελβούρνης όπου θα διεξαχθεί το παιχνίδι.

Μετά το τέλος της προπόνησης οι περίπου 400 Έλληνες ομογενείς που βρέθηκαν στο γήπεδο είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου της ομάδας μας. Φωτογραφήθηκαν μαζί τους και πήραν αυτόγραφα.

Οι στιγμές ήταν μοναδικές και ταυτόχρονα συγκινητικές, καθώς οι Έλληνες ομογενείς αποθέωσαν τους "ερυθρόλευκους", δείχνοντας για μια ακόμα φορά ότι η αγάπη τους για την ομάδα είναι και παραμένει τόσο μεγάλη όσο η απόσταση που τους χωρίζει από την πατρίδα.

 www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου