ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

ΚΑΙ ΤΟ ΟΣΚΑΡ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΠΑΛΑΜΗΣ ΠΑΕΙ...


...σε αυτους τους "λιγους" αριθμητικα και ψυχικα που τολμησαν με την πραξη τους να στιγματισουν τον πιο μαγκιορικο και τον πιο φανταστικο οπαδικο λαο.Δεν με νοιαζει αν ηταν η οχι γαυροι...αν δεν ηταν τοτε πιστευω πως και αυτοι γνωριζουν ποσο γυναικωτοι και ποσο μα...κες ειναι.Αν παλι ηταν γαυροι καλυτερα να πανε να κρεμαστουν κατω απο καμια συκια σαν τον Ιουδα γιατι με αυτη την πραξη μονο κακο εκαναν στην ομαδα μας.

Στον Θανασαρα...τον "Σπαρτιατη" του στρουμφοχωριου και στον ανηψιο του τον Δημητρακη που ειχαν το θρασος να μιλησουν για αλητεια...αλλα μαλλον μαζι με το υψος παει και η μνημη...πολυ κοντη μνημη.Και ειμαι σιγουρος πως η ταχυτητα με την οποια αντεδρασαν για το γεγονος μονο υποψιες μου δημιουργει.

Στον Γ.Γ.Α. τον Μπιτσαξη...τοσο καιρο αφαντος,μαλλον σε κανα καρε θα ειχε ξεχαστει το αγορι αυτο.Μετα απο τοσο καιρο ανυπαρξιας αποφασισε να μας θυμισει για πιο λογο ο λαος του Θρυλου τον σιχαινεται...μας εξεπληξε παλι με τις "λυσεις" του...αι να χαθεις απο δω φελλε...το βραβειακι αυτο και πολυ σου ειναι.

Μαγκες το χθεσινο σκηνικο μονο σκοπιμοτητες μπορει να κρυβει με κυριο γνωμονα το κακο του Ολυμπιακου,βλεπετε πονεσε πολυ η παληκαρισια κατακτηση του τροπαιου στην Βασιλευουσα και επρεπε με καποιον τροπο να χτυπησουν τον μπασκετικο Ολυμπιακο...

ΛΟΙΠΟΝ...ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ...ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ...ΚΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ...ΟΛΟΙ...ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Η ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣΑΝΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΩΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.

ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΗΤΑΡΑΣ...ΟΙ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ ΧΡΩΜΑ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΕΝΑΣ ΥΓΙΗΣ ΑΡΡΩΣΤΟΣ

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου