ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Προπονήθηκε επί αυστραλιανού εδάφους ο Ολυμπιακός

Προπονήθηκε επί αυστραλιανού εδάφους ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση στην Αυστραλία δίχως κανέναν πρόβλημα και με την παρουσία αρκετών ομογενών στις εξέδρες του γηπέδου. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο.
Την Πέμπτη (17/5) γυμνάστηκαν για πρώτη φορά οι παίκτες του Ολυμπιακού στην Αυστραλία, όπου το Σάββατο (19/5) θα αντιμετωπίσουν την Μέλμπουρν Βίκτορι σε φιλική αναμέτρηση.
Οι ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν χωρίς κανένα πρόβλημα και υπό την παρουσία πολλών ομογενών στις εξέδρες του γηπέδου, ενώ οι καιρικές συνθήκες ήταν εξαιρετικές.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν την Πέμπτη για πρώτη φορά επί αυστραλιανού εδάφους.

Μετά την απαραίτητη ξεκούραση, από το πολύωρο ταξίδι προς της Αυστραλία, αλλά και τη διαφορά ώρας, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης στο γήπεδο. Πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση στη Μελβούρνη, ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με τη Melbourne Victory.

Οι καιρικές συνθήκες ήταν ευνοϊκές και η ηλιοφάνεια βοήθησε τους Νταμπλούχους Ελλάδας να απολαύσουν τη προπόνηση τους! Ο Ερνέστο Βαλβέρδε και οι ποδοσφαιριστές του, όμως, δεν ήταν... μόνοι.

Στις εξέδρες του γηπέδου, όπου γυμνάστηκε η αποστολή του Ολυμπιακού, έδωσαν το παρών κάποιοι φίλοι της ομάδας μας, οι οποίοι ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικοί! Ζήτησαν αυτόγραφα από τους παίκτες μας, οι οποίοι, φυσικά, δεν τους χάλασαν το χατίρι.

Το κλίμα, όπως είναι λογικό, ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο, αφού από την άφιξη του Ολυμπιακού στη Μελβούρνη, όλα τα μέλη της αποστολής έχουν γίνει… αντικείμενο λατρείας από τους ομογενείς!

Δείτε φωτογραφίες από την προπόνηση στην Αυστραλία:

 

 
 
 


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου