ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

«Χτυπάει» Τσάβες!

«Χτυπάει» Τσάβες! 

19/5/2012

Πρόταση κοντά στα 3 εκατ. ευρώ έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός στην Μπόκα Τζούνιορς για την απόκτηση του Κριστιάν Τσάβες.

Το δημοσίευμα της «Dia» επικαλείται πληροφόρηση από τη διοίκηση των Γενοβέζων και υπάρχουν δηλώσεις του μάνατζερ του 26χρονου χαφ.

Συγκεκριμένα, ο Γκουστάβο Γκόνι τόνισε ότι «αν η Μπόκα πάρει αυτό το ποσό καθαρό, η μεταγραφή μπορεί να γίνει» και αναφέρει ότι ο πελάτης του επιθυμεί να αγωνιστεί σε κάποιο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Επίσης, η εφημερίδα γράφει ότι οι Αργεντινοί δεν θα είχαν πρόβλημα να παραχωρήσουν τον παίκτη, αφού θέλουν 2,5 εκατ. ευρώ για να πάρουν το υπόλοιπο 50% των δικαιωμάτων του Τσβίτανιτς από τον Αγιαξ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay από την Αργεντινή που έχουν ως βάση την Μπόκα Τζούνιορς, ο Αργεντινός μάνατζερ μετέφερε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και ότι τα τρία εκατ. είναι το ποσό που θέλει ο σύλλογος του Μπουένος Αϊρες. Επίσης, υπάρχει καλό κλίμα ανάμεσα στους δύο συλλόγους.

Ο Τσάβες έχει χαρακτηριστεί από τον Δημήτρη Μπαρμπαλιά ως «κλώνος του Ιμπαγάσα», αφού έχει στοιχεία του συμπατριώτη του, ενώ ζει στη… σκιά του Χουάν Ρικέλμε. Τη φετινή σεζόν έπαιξε σε 19 ματς (14 στην Απερτούρα και 5 στο Κόπα Λιμπερταδόρες).

Μετά τον Ολυμπιακό και η Ξάνθη διέψευδε χθες ότι έχει πρόταση για τους Παναγιώτη Βλαχοδήμο και Κώστα Βασιλακάκη, όμως όπως είναι γνωστό από την αρχή της εβδομάδας έχουν ξεκινήσει οι επαφές ανάμεσα στους δύο συλλόγους και οι συζητήσεις είναι ανοιχτές.

Από… Δευτέρα εξελίξεις

Στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα μπει στην τελική ευθεία το θέμα του προπονητή στον Ολυμπιακό. Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι ενδέχεται να σημειωθεί έκπληξη στη συγκεκριμένη υπόθεση και θα προκύψει κάποιο όνομα-έκπληξη για τον «ερυθρόλευκο» πάγκο.

Συγκεκριμένα, έχει γίνει γνωστό ότι υπάρχουν δυο-τρεις περιπτώσεις προπονητών που δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά τα ονόματά τους και οι Πειραιώτες περιμένουν απαντήσεις για να προχωρήσουν.

Υπενθυμίζεται ότι από την ισπανική αγορά υπάρχουν ο Μαρτίνεθ της Λεβάντε, ο Σαντοβάλ και ο Τζούκιτς, ενώ συζητήσεις φημολογείται πως έχουν γίνει και με τον Γαρίδο. Τέλος υπάρχει η λύση του Κούπερ και ένα σενάριο θέλει τους πρωταθλητές Ελλάδας να εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Μπόλονι.

Αποθέωση στη Μελβούρνη

Στις 12:30 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει μπροστά στους ομογενείς της Αυστραλίας την Melbourne Victory, στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας τη φετινή σεζόν και του Ερνέστο Βαλβέρδε που κλείνει τη θητεία του.

Στην αποστολή μετέχουν οι Κάρολ, Μανιάτης, Μοντέστο, Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα, Φέισα, Τζεμπούρ, Μιραλάς, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Χολέμπας, Παπαδόπουλος, Ορμπάιθ, Τοροσίδης, Μέγερι, Μακούν, Ντιόγο, Ποτουρίδης, Αμπντούν, Δασκαλάκης και η προοπτική είναι να αγωνιστούν όλοι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι θα μεταδοθεί μαγνητοσκοπημένο στις 7:30 το απόγευμα από το Novasports 2 και το Olympiacos TV (μέσω του σάιτ του συλλόγου, www.-olympiacos.org).

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου