ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Πήγε Ισπανία η Γιουβέντους για Ιγκουαΐν

Πήγε Ισπανία η Γιουβέντους για Ιγκουαΐν

18/5/2012
Πήγε Ισπανία η Γιουβέντους για Ιγκουαΐν
Στη Μαδρίτη βρέθηκε χθες ο Φάμπιο Παρατίτσι, προκειμένου να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του Γκονσάλο Ιγκουαΐν στη Γιουβέντους.

Ο αθλητικός διευθυντής των «μπιανκονέρι» μετέβη στην πρωτεύουσα της Ισπανίας για να καταθέσει την τελική πρόταση της ιταλικής ομάδας για τον Αργεντινό επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στη συνάντηση του παράγοντα της «Γηραιάς Κυρίας» με τον πατέρα και τον αδερφό του διεθνούς στράικερ ειπώθηκε ότι ο Αντόνιο Κόντε έχει ψηλά τον παίκτη στις προτιμήσεις και τον υπολογίζει για την επόμενη σεζόν του ιταλικού συλλόγου, ο οποίος φέτος κατέκτησε το πρωτάθλημα και του χρόνου θα συμμετάσχει στο Champions League.

Για τον Ιγκουαΐν έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και η Παρί Σεν Ζερμέν, όμως για τον 24χρονο φορ δείχνει καλύτερη η προοπτική της «Γιούβε» λόγω του ονόματος που έχει και του χρόνου συμμετοχής που αναμένεται να πάρει αν μετακομίσει στο Τορίνο.

Όσον αφορά το οικονομικό, στη Μαδρίτη αμείβεται ετησίως με 3,8 εκατ. ευρώ και οι Ιταλοί προτίθενται να διπλασιάσουν τις απολαβές του (τουλάχιστον 6 εκατ. ευρώ).

Υπενθυμίζεται, όμως, ότι πρόσφατα ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε δηλώσει ότι όποια ομάδα επιθυμεί να αποκτήσει τον Αργεντινό χρειάζεται να διαθέσει 150 εκατ. ευρώ για να δώσει εκείνος τη θετική του απάντηση.

Από την πλευρά της, η διοίκηση της Γιουβέντους δεν σκοπεύει να δώσει περισσότερα από 45 εκατ. ευρώ. διαφορετικά θα κινηθεί για τις εναλλακτικές λύσεις που έχει για την ενίσχυση της επίθεσής της (Φαν Πέρσι - Άρσεναλ και Λουίς Σουάρεζ - Λίβερπουλ).
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου