ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Γλυκοκοιτάζει Φαν Πέρσι η Γιουβέντους

Γλυκοκοιτάζει Φαν Πέρσι η Γιουβέντους

16/5/2012
Γλυκοκοιτάζει Φαν Πέρσι η Γιουβέντους

Μετά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ιταλίας η Γιουβέντους στοχεύει ψηλότερα… Για τον λόγο αυτό θέλει να ενισχύσει το ρόστερ της με ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης. Ένα από τα ονόματα που απασχολεί τους ανθρώπους της ιταλικής ομάδας είναι ο Ρόμπι Φαν Πέρσι.

Δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα αναφέρουν ότι οι υπεύθυνοι της «Γιούβε» κοιτούν την περίπτωση του Ολλανδού επιθετικού και περιμένουν τις εξελίξεις έτσι ώστε να κάνουν την προσπάθεια για να τον ντύσουν στα χρώματά της ομάδας.

Ο Φαν Πέρσι έχει συμβόλαιο με την Άρσεναλ με ισχύ μέχρι το 2013. Από την διοίκηση των «κανονιέρηδων» γίνεται μια προσπάθεια για να ανανεωθεί η συνεργασία μαζί του. Εφόσον αυτή ευοδωθεί τότε, και το όνειρο της Γιουβέντους για την απόκτησή του να θα παραμείνει… όνειρο. Σε κάθε άλλη περίπτωση όμως θα καταθέσουν πρόταση για να τον αποκτήσουν.

Οι υπεύθυνοι της ιταλικής ομάδας σκοπεύουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι η συνεργασία της Άρσεναλ με τον Ολλανδό θα είναι στην τελευταία του σεζόν και ελπίζουν πως καταθέτοντας μια καλή πρόταση να πείσουν την αγγλική ομάδα να παραχωρήσουν το μεγάλο της αστέρι βάζοντας ένα μεγάλο ποσό στα ταμεία της και όχι να το κρατήσει και το καλοκαίρι να μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει.


www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου