ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Καταγγελίες για εμπλοκή Κόντε σε στημένα!

Καταγγελίες για εμπλοκή Κόντε σε στημένα!

18/5/2012
Καταγγελίες για εμπλοκή Κόντε σε στημένα!

Η χαρά του Αντόνιο Κόντε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τη Γιουβέντους ίσως κρατήσει λίγο. Στην επιφάνεια ήρθαν καταγγελίες που έκανε ο τότε ποδοσφαιριστής της Σιένα, Φίλιπο Καρόμπιο, πως ο Ιταλός τεχνικός, που τότε εργαζόταν στην ομάδα της Τοσκάνης, είχε εμπλοκή όχι σε ένα, αλλά σε τουλάχιστον τρία «ύποπτα» παιχνίδια. Τα στοιχεία ήρθαν στην επιφάνεια από την κατάθεση του Ιταλού παίκτη στις εισαγγελικές αρχές.

Το πρώτο περιστατικό αφορά την εκτός έδρας αναμέτρηση της Σιένα με τη Νοβάρα στις 30 Απριλίου του 2011. Το παιχνίδι είχε λήξει 2-2 εξυπηρετώντας τα συμφέροντα και των δύο ομάδων. «Υπήρχε συμφωνία να τελειώσει το παιχνίδι ισόπαλο. Είχαμε συζητήσει στο μίτινγκ με τον προπονητή και ο ίδιος ο Κόντε μάς είπε πως θα ήταν ήσυχος, γιατί είχε ήδη συμφωνήσει με τη Νοβάρα να λήξει το παιχνίδι χωρίς νικητή», λέγεται πως έχει αναφέρει ο Καρόμπιο στην κατάθεσή του.

Το δεύτερο περιστατικό αφορά τον αγώνα της Σιένα με την Αλμπινολέφε στις 8 Ιανουαρίου του 2011 (2-1), όταν ο Κρίστιαν Στελίνι, τότε συνεργάτης του Κόντε στον πάγκο της Σιένα (αλλά και τώρα στη Γιουβέντους), είχε ζητήσει κάποιον για να επικοινωνήσει με τρίτους και να συμφωνήσει με την Αλμπινολέφε για να πάρει η ομάδα τους βαθμούς της νίκης. Στον αγώνα του δευτέρου γύρου με την Αλμπινολέφε στις 29 Μαΐου (1-0) με δύο παίκτες, τον Λουίτζι Σάλα και τον Ντάριο Πασόνι, καθώς και τον βοηθό προπονητή της Αλμπινολέφε, Μίρκο Πολόνι, και συμφωνήθηκε να τους δοθεί η νίκη. «Είναι σαφές πως η ομάδα γνώριζε τι γινόταν», αναφέρει ο Καρόμπιο «καρφώνοντας» τον Κόντε.

www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου