ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Προβληματισμός για Φαν Πέρσι

Προβληματισμός για Φαν Πέρσι

18/5/2012
Προβληματισμός για Φαν Πέρσι
«Σύννεφα» έχουν απλωθεί πάνω από το «Emirates» και δεν είναι …από τον καιρό. Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι αρνείται να μπει σε κύκλο διαπραγματεύσεων με τη διοίκηση της Άρσεναλ για την ανανέωση του συμβολαίου του, αυξάνοντας τις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί από τους «κανονιέρηδες»!

Όπως αποκαλύπτει αγγλική εφημερίδα, ο Ολλανδός άσος έχει τονίσει στο φιλικό του περιβάλλον ότι δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του, τουλάχιστον άμεσα.

Η τρέχουσα συμφωνία κρατά τον αρχηγό της Άρσεναλ στο Λονδίνο έως το καλοκαίρι του 2013, με τον ίδιο να μπορεί από το Δεκέμβριο και μετά να συμφωνήσει με οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί, χωρίς οι «κανονιέρηδες» να αποζημιωθούν.

Από την πλευρά της, η Άρσεναλ κάνει τα πάντα για να πείσει τον Φαν Πέρσι να παραμείνει, πραγματοποιώντας μεταγραφές από νωρίς για να δείξει ότι θα είναι ανταγωνιστική την επόμενη σεζόν. Σύμφωνα με την «Daily Telegraogh», ο Ολλανδός επιθετικός συναντήθηκε με τον Αρσέν Βενγκέρ και τον Ιβάν Γαζίδης, για να συζητηθεί το θέμα της παραμονής του, με τον αρχηγό του συλλόγου να μην αφήνει περιθώρια για αισιοδοξία.

Όσον αφορά στον Βενγκέρ, ο Αλσατός τεχνικός θα προσπαθήσει να πείσει τη διοίκηση να μην μπει το όνομα του Φαν Πέρσι στη λίστα με τους υπό παραχώρηση παίκτες, ακόμη και εάν ο ίδιος δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του. Με αυτόν τον τρόπο, ο προπονητής της Άρσεναλ ρισκάρει να τον χάσει χωρίς χρήματα. Υπενθυμίζεται ότι οι Λονδρέζοι έχασαν τους Σαμίρ Νασρί και Γκαέλ Κλισί το περασμένο καλοκαίρι, όταν οι δύο Γάλλοι αρνήθηκαν να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους και κατέληξαν στη Μάντσεστερ Σίτι.
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου