ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Άκης Μάντζιος...ετοιμος ο Σιοβας!!!

 Άκης Μάντζιος...ετοιμος ο Σιοβας!!!

Ο Άκης Μάντζιος ήταν ο προπονητής του Δημήτρη Σιόβα στον Πανιώνιο την περασμένη σεζόν. Δείτε τι μας είπε ο νεαρός Έλληνας τεχνικός για τον 23χρονο στόπερ που από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στον Ολυμπιακό.
Ο Δημήτρης Σιόβας θα είναι παίκτης του Ολυμπιακού για τα επόμενα 4 χρόνια, καθώς η μεταγραφή του από τον Πανιώνιο ολοκληρώθηκε και τυπικά την Παρασκευή (15/6) όταν η πειραϊκή ΠΑΕ ανακοίνωσε επίσημα την συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή.
 
Το RedPlanet.gr επικοινώνησε με τον Άκη Μάντζιο, τον προπονητή της Κέρκυρας από την επόμενη σεζόν, ο οποίος συνυπήρξε με τον 23χρονο στόπερ την περασμένη αγωνιστική περίοδο στον Πανιώνιο, προκειμένου να μας αναλύσει τα χαρακτηριστικά του Δημήτρη Σιόβα, τις δυνατότητες του και τον βαθμό ετοιμότητας του ποδοσφαιριστή σε αυτή τη νέα πρόκληση της καριέρας του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός στο RedPlanet.gr:


-Ποια στοιχεία χαρακτηρίζουν τον Δημήτρη Σιόβα στο παιχνίδι του;

"O Δημήτρης είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής.

 Πειθαρχημένος στον αγωνιστικό χώρο, με πολύ καλή τεχνική και αριστεροπόδαρος.

Είναι πολύ σημαντικό προσόν ότι το "καλό" πόδι του Δημήτρη είναι το αριστερό καθώς μπορεί να βοηθάει σημαντικά στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, να συμμετέχει στην δημιουργία επιθέσεων από πίσω. Είναι κάτι που ζητάνε όλοι οι προπονητές στο σύγχρονο ποδόσφαιρο".

-Υστερεί κάπου σημαντικά;

"Όχι, δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο στοιχείο του παιχνιδιού που να υστερεί σημαντικά ο Σιόβας. Έχει και καλή ταχύτητα παρά το ύψος του. Σίγουρα πηγαίνοντας στον Ολυμπιακό ανεβαίνει επίπεδο και θα πρέπει μέσα από τις προπονήσεις να προσπαθεί συνεχώς να βελτιώνεται παντού. Από εκεί κι έπειτα είναι θέμα το πόσο θα αγωνίζεται και θα αποκτά ανάλογη εμπειρία που θα τον βοηθά συνεχώς να εξελίσσεται σαν ποδοσφαιριστής".

-Μπορεί να δώσει λύσεις σαν αμυντικός μέσος;

"Έχει παίξει τη θέση στον Πανιώνιο, έχει αντεπεξέλθει, ωστόσο θεωρώ πως η καλή του θέση μέσα στο γήπεδο είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού. Και εκεί μπορεί να βοηθήσει άμεσα τον Ολυμπιακό".

-Σαν προσωπικότητα, πως θα τον χαρακτήριζες;

"Ο Δημήτρης είναι ένα ήρεμο παιδί, δεν εκνευρίζεται εύκολα. Είναι πειθαρχημένος και στην προπόνηση και στον αγωνιστικό χώρο. Είναι υπάκουος και έχει όρεξη να μαθαίνει συνεχώς. Ένα παραπάνω τώρα στον Ολυμπιακό, όπου οι απαιτήσεις πλέον αυξάνονται. Είναι καλός χαρακτήρας".

-Μπορεί από τη πρώτη του σεζόν στον Πειραιά να βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού;

"Κοίταξε, στον Ολυμπιακό του Βαλβέρδε πιστεύω πραγματικά πως θα μπορούσε από την πρώτη του χρονιά να βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα. Και λέω στον Ολυμπιακό του Βαλβέρδε, εννοώντας πως ξέραμε τι ποδόσφαιρο έπαιζε η ομάδα με τον Ισπανό τεχνικό, τι ζήταγε από τους παίκτες του και τους αμυντικούς ειδικότερα, όπως ο Δημήτρης. Τώρα με τον Ζαρντίμ δεν ξέρω, διότι δεν μπορώ να γνωρίζω τι θα ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές. Γενικότερα πιστεύω όμως πως ο Σιόβας είναι έτοιμος. Ειδικά για το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος, δεν το συζητάμε!"

-Βλέπεις να φτάνει ως την Εθνική ομάδα;

"Έχει όλες τις δυνατότητες. Και τώρα, μετά την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, πιστεύω πως θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερα σαν ποδοσφαιριστής και σύντομα θα καταφέρει να φτάσει στην Εθνική ομάδα".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου