ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Δανια - Πορτογαλια 2-3 οι ενδεκαδες και τα γκολ(video)

Δανια - Πορτογαλια 2-3 οι ενδεκαδες και τα γκολ(video)

13/6/2012
Θεία δίκη…
Οι Δανοί, μετά το τυχερό και νικηφόρο αποτέλεσμα στην πρεμιέρα επί της Ολλανδίας, παραλίγο να «ξεράνουν» και τους Πορτογάλους με τον ίδιο τρόπο.

Αυτή την φορά όμως, παρά το γεγονός πως σώθηκαν πολλές φορές από του… χάρου τα δόντια και παρά το ότι ο Μπέντνερ έκανε το 2-2 στο 80’, ο Βαρέλα στο 87’ έδωσε την νίκη στην Πορτογαλία με 3-2, σε ένα αποτέλεσμα πέρα για πέρα δίκαιο…

Παραλίγο μοιραίος ο Κριστιάνο Ρονάλντο που έχασε δύο τετ α τετ.

Αλλά τελικά, ήρθε μία πολύ σημαντική νίκη για τους Ίβηρες, οι οποίοι δεν είχαν βαθμό και εάν δεν κέρδιζαν, τα πράγματα θα γίνονταν πολύ δύσκολα. Τώρα, έφτασαν τους 3 βαθμούς ξεπερνώντας την Δανία που έχει κι αυτή 3 (την κέρδισαν οπότε σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι από πάνω) και περιμένουν το παιχνίδι Γερμανία-Ολλανδία για να δουν τι αποτέλεσμα θα θέλουν με τους «οράνιε» την τελευταία αγωνιστική.

Πως έπαιξαν:

Η Δανία αγωνίστηκε με 4-2-3-1. Ο Άντερσεν έκατσε κάτω από τα δοκάρια και μπροστά του, στην άμυνα, από δεξιά προς τα αριστερά παρατάχθηκαν οι Γιάκομπσεν, Κιάερ, Άγκερ και Πόουλσεν. Οι δύο αμυντικοί μέσοι ήταν οι Κβιστ και Ζίμλινγκ, πίσω από την τριάδα των μεσοεπιθετικών Ρόμενταλ(δεξιά), Έρικσεν(κέντρο), Κρον Ντέιλι (αριστερά). Στην κορυφή της επίθεσης και πάλι ο Μπέντνερ.

Η Πορτογαλία, αγωνίστηκε ακριβώς με την ίδια σύνθεση όπως και στο ματς με την Γερμανία. Ο Πατρίτσιο στο τέρμα και οι Περέιρα, Άλβες, Πέπε και Κοεντράο από δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Η τριάδα του κέντρου ήταν και πάλι οι Μουτίνιο, Βελόσο και Μεϊρέλες, πίσω από τους Νάνι (δεξιά), Κριστιάνο Ρονάλντο (αριστερά) και Πόστιγκα (κορυφή).

Τα γκολ του αποψινου αγωνα σε video:










ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου