ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

LIGUE 1...Γαλλικο ποδοσφαιρο,τα τελευταια νεα!!!

ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΤΡΙΤΣ Η ΠΑΡΙ,ΝΕΝΕ ΤΕΛΟΣ,ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΒΙΛΤΟΡ


12/6/2012

Στο «κυνήγι» της απόκτησης του Λούκα Μόντριτς ξαναμπαίνει δυναμικά η Παρί Σεν Ζερμέν, που δείχνει αποφασισμένη να εντάξει τον 26χρονο μέσο της Τότεναμ στο ρόστερ της την επόμενη σεζόν. Ο Κροάτης διεθνής έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων μεταξύ των οποίων η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Παρελθόν θα αποτελέσει για την Παρί Σεν Ζερμέν, όπως όλα δείχνουν, ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Νενέ. Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός, που στο παρελθόν είχε ακουστεί έντονα για τον Ολυμπιακό, αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας ύστερα από 2 χρόνια παραμονής σε αυτή.
Getty Images / Ideal Images
Την απόφαση να «κρεμάσει» τα παπούτσια του πήρε ο Σιλβέν Βιλτόρ, καθώς ανακοίνωσε ότι σταματάει την ποδοσφαιρική του καριέρα, μετά από 20 χρόνια στα γήπεδα, με τελευταίο σταθμό του τη Ναντ. Σημαντικές διακρίσεις με τη φανέλα της Μπορντό στα πρώτα του βήματα, με την Άρσεναλ στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και με τη Λιόν στον επαναπατρισμό του, ύστερα από το αγγλικό πέρασμα. Πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική Γαλλίας
ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου