ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Πρεμιερ Λιγκ...τα νεα του Αγγλικου ποδοσφαιρου!!!

Ντιματεο σε μονιμη βαση,θριλερ με Ρεντναπ

13/6/2012




Με τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο στην τεχνική της ηγεσία θα πορευθεί για τα επόμενα δύο χρόνια η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Τσέλσι! Μετά από αρκετές ημέρες… αναζήτησης προπονητή, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς κατέληξε τελικά στον άνθρωπο που οδήγησε τους «μπλε» στην κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης.
«Η Τσέλσι βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει της πρόσληψη-σε μόνιμη βάση-του Ρομπέρτο Ντι Ματέο για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Ιταλός προπονητής επέστεψε σήμερα από τις διακοπές του στο Στάμφορντ Μπριτζ για να ολοκληρώσει την συμφωνία για συμβόλαιο δύο ετών» αναφέρει η ανακοίνωση των «μπλε».

Κατηγορηματικά διέψευσε ο Χάρι Ρέντναπ τις φήμες που τον ήθελαν να έχει παραιτηθεί από την Τότεναμ, με τον Άγγλο τεχνικό να παρουσιάζεται ιδιαίτερα ενοχλημένος με την παραφιλολογία που αναπτύχθηκε από το βράδυ της Τρίτης. Οσμή …σκανδάλου τονίζει ο ίδιος, σιγή ιχθύος από τη διοίκηση των Λονδρέζων!
Ο ίδιος ο Ρέντναπ αναγκάστηκε να διαψεύσει τις φήμες που τον θέλουν να έχει παραιτηθεί, την Τρίτη. «Είναι σκάνδαλο αυτό που γίνεται, με την απόλυτη ελευθερία στο ίντερνετ και τις φήμες που διακινούνται. Δεν είναι αλήθεια, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να παραιτηθώ», δήλωσε οργισμένος ο Ρέντναπ για να αναρωτηθεί «για ποιο λόγο να» γίνει κάτι τέτοιο.

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου