ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Ρόστερ με 25 παίκτες θέλει ο Ζαρντίμ

Ρόστερ με 25 παίκτες θέλει ο Ζαρντίμ

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν θέλει έμψυχο δυναμικό με περισσότερους από 25 ποδοσφαιριστές. Αναμένεται, λοιπόν, "μεγάλο ψαλίδι" στο ρόστερ του Ολυμπιακού.
Στην επίσημη παρουσίασή του από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ξεκαθάρισε πως επιθυμεί να δουλέψει με όχι περισσότερους από 25 παίκτες ενόψει της νέας σεζόν.
 
"Το πόσοι καινούργιοι παίκτες θα έρθουν δεν ξέρω ακόμα, αλλά 24-25 παίκτες είναι ιδανικός αριθμός για μένα προκειμένου να δουλέψω, γιατί θέλω ακόμα και τα παιδιά της ακαδημίας να έχουν ευκαιρία, αφού αποτελούν τη συνέχεια της δουλειάς που κάνουμε στον Ολυμπιακό", είπε χαρακτηριστικά ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν 45 (!) παίκτες τη δεδομένη χρονική στιγμή (46, με τον Μέλμπεργκ να βρίσκεται στον "αέρα"), μαζί με τους πιτσιρικάδες που έχουν υπογράψει επαγγελματικά συμβόλαια από την Ακαδημία του πειραϊκού συλλόγου.

Έχουμε και λέμε: Μέγκιερι, Κάρολ, Δασκαλάκης, Τοροσίδης, Μοδέστο, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σιόβας, Ντιελνά, Χολέμπας, Ζαραδούκας, Ποτουρίδης, Μανιάτης, Λεάντρο, Φέισα, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Τάτος, Σουμπίνιο, Κατάι, Αμπντούν, Φετφατζίδης, Βλαχοδήμος, Χαβίτο, Γκρμπιτς, Νικλητσιώτης, Μιραλάς, Πάντελιτς, Ντιόγκο, Βάντερσον, Τζεμπούρ, Μήτρογλου, Νέμεθ, Βαλεριάνος, Βασιλόγιαννης, Μπάμποβιτς, Νίκος Παπαδόπουλος, Ρουγκάλας, Λυκογιάννης, Σταμόγιαννος, Κοτσαρίδης, Σιώπης, Διαμαντάκος, Βέργος και Μπάρκερ. Φυσικά, δεν υπολογίζονται οι παίκτες που θα αποκτηθούν ακόμα κατά τη διάρκεια της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου.

Όπως γίνεται αντιληπτό, το ξεσκαρτάρισμα στο ερυθρόλευκο ρόστερ είναι προ των πυλών. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει δει την ομάδα και τους περισσότερους παίκτες, με τους οποίους θα συνεργαστεί, μέσα από DVD αγώνων της περασμένης σεζόν και μέχρι το τέλος της καλοκαιρινής προετοιμασίας θα αποφασίσει για την τελική 25άδα, με την οποία θα πορευτεί τη νέα σεζόν.

Όπως είπε, άλλωστε, ο Ζαρντίμ στον Βαγγέλη Μαρινάκη "...το πρώτο πράγμα που θέλω είναι να μελετήσω καλά τους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν. Να τους αναλύσω έναν έναν και μετά να βγάλω ένα πλάνο για τις προσθαφαιρέσεις που χρειάζονται ώστε να είμαστε υπερπλήρεις".


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου