ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Χάνει έδαφος ο Μασάδο

Χάνει έδαφος ο Μασάδο

Ο Ολυμπιακός δεν βιάζεται για τη μεταγραφική του ενίσχυση και η περίπτωση απόκτησης του Πάουλο Μασάδο υποχωρεί, καθώς η πειραϊκή ομάδα αναζητά κάτι καλύτερο.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είπε στον Λεονάρντο Ζαρντίμ να διαλέξει "δεκάρι" δικής του επιλογής, αλλά στο Λιμάνι δεν βιάζονται για τη μεταγραφική τους ενίσχυση.
 
Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να αποκτήσει ξεκάθαρη εικόνα για όλους τους παίκτες της ομάδας, γι' αυτό και η υπόθεση "μεταγραφική ενίσχυση" θα παραμείνει ανοιχτή τουλάχιστον μέχρι τα τέλη Ιουλίου.

Η μεγάλη επένδυση από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού αναμένεται να γίνει στη θέση του επιτελικού μέσου. Ο Πάουλο Μασάδο, που βρισκόταν ψηλά στην ερυθρόλευκη λίστα, δείχνει να μην αποτελεί προτεραιότητα, καθώς ο Λεονάρντο Ζαρντίμ αναζητεί κάτι καλύτερο από τον συμπατριώτη του ποδοσφαιριστή, που αγωνίζεται στην Τουλούζ.

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει πως η περίπτωση του Μασάδο έχει μπει στο αρχείο. Απλά, στην πειραϊκή ομάδα περιμένουν την τελική εισήγηση του νέου προπονητή προκειμένου να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή, που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου