ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Αυτούς έχει ξεχωρίσει!

Αυτούς έχει ξεχωρίσει! 

15/6/2012

Αυτούς έχει ξεχωρίσει!  
Τις εισηγήσεις του Λεονάρντο Ζαρντίμ περιμένουν στον Ολυμπιακό μέσα στις επόμενες μέρες. Ο Πορτογάλος τεχνικός βρίσκεται από χθες το πρωί στην πατρίδα του, όμως η «ερυθρόλευκη» διοίκηση θα έχει τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του.

Προτεραιότητα για τους πρωταθλητές Ελλάδας αποτελεί η απόκτηση ενός κεντρικού χαφ που θα κάνει τη διαφορά στο χώρο της μεσαίας γραμμής και μετά ενός έμπειρου στόπερ, αν τελικά δεν μείνει ο Όλοφ Μέλμπεργκ.

Επίσης, ενδέχεται να γίνει κίνηση για έναν δεξιό μπακ, ώστε να υπάρχει κι άλλη λύση εκτός από τον Τοροσίδη. Από εκεί και πέρα, ανοιχτό είναι το θέμα του αμυντικού μέσου, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση.

Για το «δεκάρι» έχουν ακουστεί τα ονόματα των Μάρσιο Μοσορό (28 ετών, Μπράγκα και το συμβόλαιό του λήγει το 2014), Ούγκο Βιάνα (29 ετών, Μπράγκα και το συμβόλαιό του λήγει το 2013) και Φερνάντο Μπελούτσι (29 ετών, Πόρτο και το συμβόλαιό του λήγει το 2013).

Αν τελικά δεν παραμείνει στην ομάδα ο Μέλμπεργκ, ήδη εξετάζονται οι περιπτώσεις των Μπρούνο Άλβες (30, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και το συμβόλαιό του λήγει το 2014), Κανού (28χρονος, Σταντάρ Λιέγης και το συμβόλαιό του λήγει το 2015), Έβερτον (23 ετών, Μπράγκα και τα δικαιώματά του ανήκουν σε εταιρεία μάνατζερ).

Όσον αφορά τη θέση του «κόφτη», οι Πορτογάλοι τονίζουν ότι υπάρχει θέμα με τον Τζαμάλ Μπιντί. Στην Ιβηρική Χερσόνησο υποστηρίζουν ότι θα φύγει από την Μπράγκα, αφού τον θέλει ο νέος προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας.

Την ίδια ώρα, οι Πειραιώτες θέλουν να είναι έτοιμοι στην περίπτωση που φτάσει πρόταση για την απόκτηση του Βασίλη Τοροσίδη. Ο διεθνής μπακ-χαφ φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο γαλλικών και γερμανικών συλλόγων και η διοίκηση σε συνεννόηση με τον Ζαρντίμ ψάχνουν κάποιον παίκτη να μπορεί να αγωνιστεί στη συγκεκριμένη θέση.

  Εντός της ημέρας επιστρέφει ο Αβραάμ Παπαδόπουλος από τη Γερμανία, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού θα συνεχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασης που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες, ώστε να επιστρέψει δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους.

  Δημοσιεύματα στο εξωτερικό υποστήριζαν ότι ο Κάνι της Βιγιαρεάλ βρίσκεται στο «στόχαστρο» του Ολυμπιακού. Το «κίτρινο υποβρύχιο» μετά τον υποβιβασμό του πουλάει όσους παίκτες δεν θέλουν να μείνουν στην ομάδα, αλλά αυτό γίνεται με «αλμυρές» τιμές και ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο παίκτη έχουν εκδηλώσει η Λιόν, η Σπαρτάκ Μόσχας, η Εσπανιόλ και η Μπέτις.



www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου