ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Ανακοινώθηκε ο Σιόβας

Ανακοινώθηκε ο Σιόβας

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Σιόβα από τον Πανιώνιο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
Μία "κλεισμένη" μεταγραφή επισημοποιήθηκε την Παρασκευή (15/6) από τον Ολυμπιακό, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Σιόβα από τον Πανιώνιο για την επόμενη τετραετία. Ο 24άχρονος αμυντικός ακολούθησε τους Παναγιώτη Βλαχοδήμο και Κλοντ Ντιελνά, αποτελώντας το τρίτο επίσημο καλοκαιρινό απόκτημα των νταμπλούχων Ελλάδας ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σιόβα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια".

Ο Ολυμπιακός ενισχύει την άμυνά του με έναν πολλά υποσχόμενο ποδοσφαιριστή, με αξιοπρόσεκτη παρουσία στον Πανιώνιο.

Ο Δημήτρης Σιόβας γεννήθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου του 1988. Αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, είναι αριστεροπόδαρος και έχει ύψος 1.91 (βάρος 87 κιλά). Με καταγωγή από τη Δράμα, άρχισε την ποδοσφαιρική καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Ξάνθης το 2006, αλλά δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει επίσημη συμμετοχή με την ακριτική ομάδα τις δύο σεζόν που έμεινε εκεί.

Το καλοκαίρι του 2008 υπέγραψε στον Πανιώνιο. Στο πρώτο μισό της σεζόν 2008/09 μέτρησε μία συμμετοχή στο Πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο με την κυανέρυθρη φανέλα. Στο δεύτερο μισό, είχε παραχωρηθεί δανεικός στον Ιωνικό στη δεύτερη κατηγορία, αγωνιζόμενος έντεκα φορές για την ομάδα της Νίκαιας. Το καλοκαίρι του 2009 επέστρεψε στη Νέα Σμύρνη και άρχισε σταδιακά να καθιερώνεται στην ομάδα.

Τη σεζόν 2009/10, έπαιξε σε 15 παιχνίδια Πρωταθλήματος και μία φορά στο Κύπελλο, χωρίς γκολ στο ενεργητικό του. Τη σεζόν 2010/11, αγωνίστηκε σε 29 ματς Πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας δύο γκολ, ενώ συμμετείχε και σε έναν αγώνα Κυπέλλου. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε (2011/12), μέτρησε 27 αγώνες στο Πρωτάθλημα χωρίς να σκοράρει. Έπαιξε, παράλληλα, σε τρεις αγώνες Κυπέλλου, σημειώνοντας 1 γκολ. Συνολικά, φόρεσε 78 φορές τη φανέλα του Πανιωνίου, σημειώνοντας τρία τέρματα.

Είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες (U-19 και U-21), ενώ κλήθηκε από τον Φερνάντο Σάντος στην Εθνική ανδρών για πρώτη φορα στην καριέρα του, για ένα φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Αυστρία, στις 17 Νοεμβρίου 2010, αλλά δεν αγωνίστηκε.

Ξεχωρίζει για την ποιοτική του παρουσία στο χώρο της άμυνας. Μπορεί να "κατεβάσει" μπάλα και να αρχίσει το παιχνίδι από πίσω, ενώ είναι πολύ καλός στον αέρα. Στον Ολυμπιακό, παρουσιάζεται μία ευκαιρία καριέρας στον Δημήτρη Σιόβα, ο οποίος είναι έτοιμος να την αρπάξει από τα μαλλιά.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου