ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Στα χνάρια του Βαλβέρδε ο Ζαρντίμ

Στα χνάρια του Βαλβέρδε ο Ζαρντίμ

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν προτίθεται να αλλάξει πολλά πράγματα στο Ρέντη, καθώς σε γενικές γραμμές έμεινε ικανοποιημένος από όσα είδε και από τον τρόπο που δούλευε την περσινή σεζόν η ομάδα.
Πολύ καλή είναι η πρώτη εντύπωση που έχει δημιουργήσει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στους ανθρώπους του Ολυμπιακού.
 
Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ήδη βρεθεί στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, προκειμένου να ξεναγηθεί στον χώρο και να επιθεωρήσει ορισμένα πράγματα και τον τρόπο λειτουργίας τους.

"Φαίνεται κατ' αρχήν να είναι καλός άνθρωπος. Απλό παιδί. Οργανωτικός και σοβαρός. Μας θυμίζει Βαλβέρδε.

Ρώτησε πρώτα απ' όλα πως και πότε γίνονται οι προπονήσεις, ποια ήταν η μέθοδός μας στις θεραπείες, τις αποθεραπείες και την αποκατάσταση των τραυματιών κι άλλα τέτοια θέματα. Έχει τα δικά του πράγματα στο μυαλό του, όμως θέλει να ξέρει πως λειτουργούσαμε εμείς. Μια χαρά προπονητής δείχνει.

Τα υπόλοιπα βέβαια, θα τα δούμε στο γήπεδο", υποστήριξαν οι υπεύθυνοι του Ολυμπιακού, όπως αναφέρει η εφημερίδα "Γαύρος".

Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι πως ο Ζαρντίμ σε γενικές γραμμές έμεινε πολύ ικανοποιημένος από όσα είδε και πληροφορήθηκε και δεν προτίθεται να αλλάξει πολλά πράγματα, καθώς έδειξε να συμφωνεί σε μεγάλο ποσοστό με τον τρόπο δουλειάς που ακολουθούσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου