ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Επιστρέφει ο Κατάι στον Πειραιά

Επιστρέφει ο Κατάι στον Πειραιά

Ο δανεισμός του Αλεξάνταρ Κατάι στην Παρτιζάν δεν πραγματοποιήθηκε, λόγω έντονων αντιδράσεων από τους οπαδούς λόγω ότι προέρχεται από τον Ερυθρό Αστέρα. Επιστρέφει στον Πειραιά στις 6 Ιουλίου ο παίκτης.
Ο 21χρονος (6/2/1991) μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, Αλεξάνταρ Κατάι, δεν θα αγωνιστεί ως δανεικός στην Παρτιζάν ενόψει της νέας σεζόν.
 
Αν και ο Σέρβος ποδοσφαιριστής πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, οι οπαδοί των ασπρόμαυρων είχαν έντονες αντιδράσεις με το ενδεχόμενο μετακίνησης του παίκτη, λόγω ότι προέρχεται από τους Πειραιώτες, οι οποίοι είναι "αδελφοποιημένοι" με τον (αιώνιο αντίπαλο τους) Ερυθρό Αστέρα.

Αυτός, βέβαια, δεν ήταν ο μόνος λόγος, καθώς η Παρτιζάν στη συνέχεια ενημέρωσε τον Ολυμπιακό πως δεν μπορεί να καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του ετήσιου συμβολαίου του Αλεξάνταρ Κατάι. Και κάπως έτσι, λοιπόν, "χάλασε" οριστικά ο δανεισμός του νεαρού μεσοεπιθετικού.

Από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο, τώρα, ψάχνουν το ενδεχόμενο παραχώρησης του ποδοσφαιριστή ως δανεικό σε άλλο σύλλογο. Αν δεν γίνει αυτό, όμως, ο Αλεξάνταρ Κατάι ενημερώθηκε απ' τον Ολυμπιακό πως θα πρέπει να βρίσκεται στο Ρέντη στις 6 Ιουλίου για την πρώτη προπόνηση των Νταμπλούχων Ελλάδας ενόψει της νέας σεζόν, υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή της ομάδας, Λεονάρντο Ζαρντίμ.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου