ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Eτσι...σιγα-σιγα για ξεκαρφωμα...

 Eτσι...σιγα-σιγα για ξεκαρφωμα...

16/6/2012

Οχι ολους μαζι...Ετσι...σιγα-σιγα να μην καρφωνομαστε κιολας...καναμε το κοματι μας για τις εκλογες και τωρα παιρνουμε και ψηφαλακια που τους αφηνουμε ελευθερους και δειχνουμε οτι ειμαστε και διαλακτικοι και οτι αγαπαμε τον λλλλαο του μπαοκ...μπραβο παιδια και σανωτερα..κριμα ομως αμα ηταν γαυροι θα γινοταν και καμμια εκπομπουλα θα κονομαγατε και απο διαφημισεις, τηλεοπτικα κλπ..οιι εφημεριδες θα πουλαγαν φυλαρακια...μεροκαματο καλο...εμ..κιεσιες οι γαυροι εχετε γινει καλοπαιδα πια ρε παιδι μου...ουτε φασαριες ουτε τιποτα...εμεις οι φτωχοι πολιτικοι πως θα επανεκλεγουμε? εμεις οι φτωχοι δημοσιογραφοι τι θακανουμε?μπακαληδεςθα γινουμε?  

Σαν δεν ντρεπεστε λιγακι ρε νουμεραααααα....κουτοχορτο νομιζετε πως τρωμε???

ΙΔΟΥ...τι λεει το ρεπορταζ του www.sport-fm.gr/

Ελεύθεροι κι άλλοι οπαδοί του ΠΑΟΚ 

16/6/2012

Ελεύθεροι κι άλλοι οπαδοί του ΠΑΟΚ
Άλλοι πέντε οπαδοί του ΠΑΟΚ αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους μετά από την σημερινή τους απολογία ενώπιον του ανακριτή και του εισαγγελέα το Σάββατο. Από τα οκτώ άτομα που οδηγήθηκαν το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης οι εναπομείναντες τρεις πήραν προθεσμία να απολογηθούν την Κυριακή.

Τα πέντε άτομα δεν έχουν δικαίωμα εξόδου από τη χώρα και θα οφείλουν να εμφανίζονται σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους κάθε φορά που αγωνίζεται ο «Δικέφαλος του Βορρά».

Αύριο θα οδηγηθούν στο Εισαγγελέα οι άλλοι οπαδοί του ΠΑΟΚ που συνελήφθησαν. Θυμίζουμε ότι την Παρασκευή υπάρχουν 10 οπαδοί που έχουν μείνει ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και ένας που προφυλακίστηκε με την κατηγορία διακίνησης ναρκωτικών.


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου