ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Ο Μαρινάκης μήνυσε τον Αλαφούζο

Ο Μαρινάκης μήνυσε τον Αλαφούζο

Εξαγριωμένος ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τα σηκοφαντικά δημοσιεύματα από τα ηλεκτρονικά μέσα του ομίλου του ΣΚΑΙ, κατέθεσε μήνυση στον ιδιοκτήτη Γιάννη Αλαφούζο, αλλά και σε συνεργάτες του.
Αυτόφωρη διαδικασία κατά του Γιάννη Αλαφούζου, του Μπάμπη Παπαδημητρίου και του Χρήστου Παναγόπουλου (ιδιοκτήτη και στελεχών του ομίλου του ΣΚΑΙ) κινήθηκε μετά από μήνυση που υπέβαλε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης.
 
Ο πρόεδρος των Νταμπλούχων Ελλάδας ήταν εξοργισμένος με συκοφαντικά δημοσιεύματα από τα ηλεκτρονικά Μέσα του ομίλου ΣΚΑΙ, με αποτέλεσμα να μηνύσει τον Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος ασχολείται με τα διοικητικά του Παναθηναϊκού.

Αφορμή στάθηκε σχόλιο αναγνώστη που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα skai.gr και έκανε λόγο για σχέση του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τον κατηγορούμενο για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων Αχιλλέα Μπέο.

Η μήνυση αφορά το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης.

Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός ξεκαθαρίζουν ότι οποιοδήποτε σχόλο θεωρείται συκοφαντικό για τον πρόεδρο, θα επισύρει την αντίδραση της εταιρίας.

Στο χώρο όπου στεγάζεται ο όμιλος ΣΚΑΙ εμφανίστηκαν περιπολικά της Αστυνομίας αλλά διαπιστώθηκε ότι ο Γιάννης Αλαφούζος απουσίαζε.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου