ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Προτεραιότητα ο Πρίντεζης

Προτεραιότητα ο Πρίντεζης 

14/6/2012


Τίποτε στον Ολυμπιακό δεν θα προχωρήσει αν δεν οριστικοποιηθεί η παραμονή του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Ακόμα, όμως, κι αν ο Σέρβος αποτελέσει παρελθόν, προτεραιότητα του Ολυμπιακού θα αποτελέσει η παραμονή του Γιώργου Πρίντεζη. Ο Έλληνας φόργουορντ προέρχεται από την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και το ραντεβού που θα γίνει με τον ατζέντη θα δρομολογήσει εξελίξεις σε κρίσιμα ζητήματα.  
Σε καλύτερη βάση
Πρώτο και βασικότερο αυτό της ανανέωσης του «Πριντ». Οι Νικς έχουν τα δικαιώματα του στο ΝΒΑ, αλλά ακόμα δεν είναι σε θέση να του κάνουν προσφορά (ακόμα και για το μίνιμουμ), πλην όμως αρκετές Ευρωπαικές ομάδες τον «γλυκοκοιτάζουν». Από το 2009 που αποχώρησε για την Μάλαγα, έχουν αλλάξει πολλά και το σίγουρο είναι πως οι συζητήσεις θα γίνουν σε πολύ καλύτερη βάση.
Το «αγκάθι»
Από την άλλη είναι άγνωστο τι θα συμβεί με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο, ο οποίος εκπροσωπείται από τον ίδιο ατζέντη, τον Γιώργο Δημητρόπουλο. Αν γινόταν κουβέντα μόνο για την επόμενη περίοδο, είναι βέβαιο πως οι δύο πλευρές θα τα έβρισκαν μέσα σε πέντε λεπτά, όπως συνέβη με τον Πρίντεζη. Ο «Βασιλό» θα δεχθεί ότι του προταθεί, αλλά το μεγάλο «αγκάθι» έχει να κάνει με τις οφειλές τω ν δύο προηγούμενων ετών. Το πιθανότερο σενάριο, πάντως, είναι πως η καριέρα του στο λιμάνι θα λάβει τέλος.
«Εύκολη» υπόθεση 
Πολύ πιο απλά είναι τα πράγματα με τον τρίτο «πελάτη» του Δημητρόπουλου, τον Κάιλ Χάινς. Οι «ερυθρόλευκοι» τον έχουν «δέσει» με διετές συμβόλαιο και μόνο αν θέλουν οι ίδιοι, μπορούν να το «σπάσουν» δίνοντας του ένα μικρό ποσό για «buy out». Πράγμα που δεν έχουν την διάθεση να κάνουν, καθώς ο Αμερικανός σέντερ υπήρξε καθοριστικός στην επίτευξη των δύο μεγάλων στόχων της Ευρωλίγκα και του Ελληνικού πρωταθλήματος. 
 
www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου