ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Μεταγραφική... επίθεση για τον Ολυμπιακό

Μεταγραφική... επίθεση για τον Ολυμπιακό

Κοντά σε συμφωνία με τους Νίκο Σμαραγδή και Γιώργο Στεφάνου βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ενώ στα υπόψιν για τη θέση του πασαδόρου είναι ο Θάνος Μαρούλης. Ποιες οι εναλλακτικές λύσεις.
Το... παραμύθι του Ηρακλή σχόλασε και πλέον ο μοναδικός σύλλογος με βαρύ όνομα και αξιοπιστία στον χώρο του ελληνικού βόλεϊ είναι ο Ολυμπιακός. Συνεπείς οικονομικά ομάδες είναι σαφώς και ο Παμβοχαϊκός με τον Φοίνικα Σύρου αλλά υπολείπονται σε ειδικό βάρος σε σχέση με τους ερυθρόλευκους.
 
Έτσι, όπως είναι φυσικό, οι Πειραιώτες έχουν τον πρώτο λόγο για όποιον καλό Έλληνα βολεϊμπολίστα θέλουν να αποκτήσουν. Πρώτοι στην λίστα είναι οι Νίκος Σμαραγδής και Γιώργος Στεφάνου. Ο πρώτος είναι κεντρικός, ο δεύτερος λίμπερο και αμφότεροι βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον Ολυμπιακό, με τη συμφωνία των δύο πλευρών να είναι πολύ κοντά στην πραγματοποίηση της.

Παράλληλα για την θέση του δεύτερου πασαδόρου προορίζεται ο Θάνος Μαρούλης της Λαμίας, ενώ αν τελικά δεν επιτευχθεί συμφωνία με τον Στεφάνου, οι ερυθρόλευκοι θα κοιτάξουν την περίπτωση ενός ακόμη παίκτη της Λαμίας, του Γκάρα.

Τέλος οι Πειραιώτες εξετάζουν την περίπτωση του Ποτόσνικ (πρώην του Παμβοχαϊκού) για τη θέση του ακραίου, ενώ το ρόστερ θα κλείσει με την απόκτηση ενός καλού ξένου διαγώνιου.

Ο Ολυμπιακός θέλει τον Γιορντάνοφ, αλλά η διαφορά στο οικονομικό είναι σημαντική και ο παίκτης θα πρέπει να ρίξει σημαντικά τις απαιτήσεις του.

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου