ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Διαλέγει!

Διαλέγει! 

14/6/2012

Διαλέγει!  
Το απόλυτο αφεντικό στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού είναι από χθες και επίσημα ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Μετά την παρουσίαση του Πορτογάλου τεχνικού από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, εκείνος συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και συζήτησαν όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα εν όψει της επόμενης σεζόν.

Ο πρόεδρος των Πειραιωτών δίνει χρόνο στον 38χρονο προπονητή να δει καλά το υπάρχον ρόστερ και στη συνέχεια να αποφασίσει πού χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση.

Χαρακτηριστικά ο Μαρινάκης είπε χθες στον Ζαρντίμ: «Πάρε όσο χρόνο θέλεις. Δες τι χρειάζεσαι και εμείς είμαστε εδώ. Δεν υπάρχει καμιά βιασύνη. Και για "10άρι" διάλεξε όποιον νομίζεις και θα τον αποκτήσουμε».

Όσον αφορά για το «δεκάρι», έχουν ακουστεί τα ονόματα των: Έλντερ Μπαρμπόσα (25 ετών, Μπράγκα), Μάρσιο Μοσορό (28 ετών, Μπράγκα), Πάουλο Μασάδο (26 ετών, Τουλούζ), Κρίστιαν Τσάβες (26 ετών, Μπόκα Τζούνιορς) και Ούγκο Βιάνα (29 ετών, Μρπάγκα).

Κίνηση αναμένεται να γίνει για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής με την απόκτηση ενός «κόφτη». Εδώ υπάρχουν οι: Τζαμάλ Μαχάματ (29 ετών, Μπράγκα), Ρουί Σαμπάιο (25 ετών, Κάλιαρι), Κουστόντιο Κάστρο (29 ετών, Μπράγκα) και Τιάγκο Γκόμες (27 ετών, ελεύθερος).

Για τη θέση του κεντρικού αμυντικού όλα δείχνουν ότι δύσκολα θα μείνει ο Όλοφ Μέλμπεργκ και, παρότι απομένουν τα τυπικά για την ανακοίνωση της απόκτησης του Κώστα Μανωλά, θα γίνει κίνηση για μία μεταγραφή. Στη σχετική λίστα βρίσκονται τα ονόματα των: Κανού (28χρονος, Σταντάρ Λιέγης), Γιοάν Ταβάρες (24 ετών, Μπέιρα Μαρ), Άντερσον Πόγκα (33, Σπόρτινγκ Λισαβόνας) και Κάρλος Κουέγιαρ (29 ετών, ελεύθερος).

Πάει για Μπένις, stand by o Τοροσίδης

Δεδομένο είναι το ενδιαφέρον της Στουτγκάρδης για τον Βασίλη Τοροσίδη. Πριν από μερικές μέρες είχε γίνει γνωστό ότι η γερμανική ομάδα βρίσκεται κοντά στην απόκτηση το Σεμπάστιαν Μπένις, όμως ο διεθνής μπακ-χαφ του Ολυμπιακού είναι stand by σε περίπτωση που χαλάσει η άλλη περίπτωση. Μάλιστα, οι Γερμανοί έχουν στείλει σκάουτερ σε αγώνες της Εθνικής Ελλάδας και έκριναν ότι ο «Τόρο» είναι μία εξαιρετική περίπτωση.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου