ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Ραντεβού στις 20 Αυγούστου

Ραντεβού στις 20 Αυγούστου

Στις 20 Αυγούστου οριστικοποιήθηκε το πρώτο ραντεβού της ομάδας στο ΣΕΦ ενόψει της νέας σεζόν. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει προετοιμασία με το σύνολο των παικτών του.
Τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός ξεκινούσε πάντα την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν με αρκετές ελλείψεις, τόσο επειδή οι παίκτες της ομάδας, όσο και οι προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκε, είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες.

Φέτος, όμως, για πρώτη φορά μετά από πολλά καλοκαίρια, οι ερυθρόλευκοι θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την ερχόμενη χρονιά τόσο με το σύνολο των καλαθοσφαιριστών τους, όσο και με σύσσωμο το νέο προπονητικό-τιμ των Πειραιωτών. Δίχως ελλείψεις, απουσίες και ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς.

Και αυτό τόσο επειδή κανένα μέλος των Πρωταθλητών δεν θα είναι απασχολημένο με τα αντιπροσωπευτικά του συγκροτήματα, όσο και γιατί όλοι είναι καλά στην υγεία τους.

Το πρώτο ραντεβού της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν οριστικοποιήθηκε να πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20 Αυγούστου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όπου και αναμένεται να δώσουν το "παρών" όλα τα μέλη που θα απαρτίσουν την ερυθρόλευκη αποστολή για την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν 2012/2013.

Οι παίκτες αρχικά θα γνωρίσουν τον νέο τους προπονητή, Γιώργο Μπαρτζώκα, θα πραγματοποιήσουν ορισμένες προπονήσεις στο ΣΕΦ και μετά από λίγες μέρες θα αναχωρήσουν για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα πραγματοποιηθεί (και φέτος) στο Καρπενήσι.

Όπως σας είχαμε αναφέρει, το νέο προπονητικό-τιμ του Ολυμπιακού έχει οριστικοποιηθεί και θα αποτελείται από τους εξής: πρώτος κόουτς ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος θα έχει τρία άτομα για στενούς του συνεργάτες. Ο λόγος για τον άνθρωπο εμπιστοσύνης του, Χρήστο Παππά, με τον οποίο συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια στις ομάδες που έχει δουλέψει. Παράλληλα, στο τεχνικό του επιτελείο θα έχει τόσο τον Χρήστο Μαρμαρινό, όσο και τον Μίλαν Τόμιτς, με τον παλαίμαχο παίκτη των ερυθρολεύκων να επιλέγει να ακολουθήσει τον ρόλο του προπονητή στην ομάδα και όχι του μάνατζερ.

Αυτή την περίοδο οι παίκτες των Πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης ξεκουράζονται, κάνουν διακοπές, και... γεμίζουν τις μπαταρίες τους ενόψει της νέας σεζόν. Άλλωστε, κυρίως οι διεθνείς παίκτες του Ολυμπιακού ταλαιπωρήθηκαν το τελευταίο διάστημα, καθώς ύστερα από το τέλος της ονειρικής σεζόν ξεκίνησαν προπονήσεις με την Εθνική και μετά ταξίδεψαν στη Βενεζουέλα για το προολυμπιακό τουρνουά.

Κάποιοι καλαθοσφαιριστές των Πειραιωτών, πάντως, με δική τους πρωτοβουλία, συνεχίζουν να γυμνάζονται ατομικά, ώστε να διατηρηθούν σε ένα καλό επίπεδο. Όσον αφορά τον κόουτς Γιώργο Μπαρτζώκα βρίσκεται στην Αθήνα όπου και προετοιμάζει τα πλάνα του για τον Ολυμπιακό της νέας χρονιάς.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου