ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Αποφασισμένος να αλλάξει ο Μήτρογλου

Αποφασισμένος να αλλάξει ο Μήτρογλου

Ο Κώστας Μήτρογλου επέστρεψε στον Ολυμπιακό και δείχνει αποφασισμένος να αλλάξει προς το καλύτερο σε θέματα νοοτροπίας και συμπεριφοράς. Γράφει ο Ερυθρός Κατάσκοπος του RedPlanet.gr.
Ο Κώστας Μήτρογλου επέστρεψε στην ομάδα του Ολυμπιακού ύστερα από τον περσινό δανεισμό του στον Ατρόμητο. Ο 24χρονος σέντερ-φορ έχει συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους για δύο σεζόν ακόμη, καθώς το 2009 είχε πραγματοποιηθεί πρόωρη ανανέωση στο συμβολαίο του (το οποίο έληγε κανονικά φέτος) έως το 2014. Παράλληλα, στη συμφωνία τοποθετήθηκε και σχετική ρήτρα αποδέσμευσης η οποία φτάνει τα 8.000.000 ευρώ.

Ο Κώστας Μήτρογλου, είτε λόγω συμπεριφοράς, είτε λόγω αγωνιστικής νοοτροπίας, δεν κατάφερε ποτέ να πείσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Στόχος του, όμως, φέτος, είναι το να καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Ο 24χρονος σέντερ-φορ δείχνει αποφασισμένος να πετύχει και να διακριθεί φέτος στον Πειραιά. Δείχνει να έχει καταλάβει τα λάθη του και είναι έτοιμος να τα διορθώσει, τόσο σε θέματα συμπεριφοράς, όσο και σε ότι έχει να κάνει με την αγωνιστική του νοοτροπία.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει μιλήσει με τον Κώστα Μήτρογλου. Ο πρόεδρος έχει τονίσει στον ποδοσφαιριστή πως πιστεύει στις δυνατότητες του, αλλά και πως περιμένει από εκείνον να δείξει ένα σοβαρό, ώριμο και επαγγελματικό πρόσωπο, βοηθώντας την ομάδα με την απόδοση του.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, όπως και ο Ερνέστο Βαλβέρδε, αρέσκονται με βάση το σύστημα που επιλέγουν να παίζουν με έναν σέντερ-φορ.

Και την θέση του βασικού στην κορυφή της επιθετικής γραμμής είναι δεδομένο πως θα την έχει στα περισσότερα ματς ο Ραφίκ Τζεμπούρ. Ο Κώστας Μήτρογλου, λοιπόν, είναι σχεδόν σίγουρο πως στα παιχνίδια του Ολυμπιακού ενόψει της νέας δεν θα ξεκινάει στην ενδεκάδα, αποτελώντας την δεύτερη λύση (ίσως και τρίτη αφού υπάρχει και ο Πάντελιτς) πίσω από τον Αλγερινό. Και εκεί είναι που θα πρέπει να δείξει χαρακτήρα και ωριμότητα ο 24χρονος ποδοσφαιριστής. Να μην γκρινιάξει και να μην δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα.

Ο Κώστας Μήτρογλου, πάντως, δείχνει αποφασισμένος να παρουσιαστεί αλλαγμένος προς το καλύτερο σε όλους τους τομείς. Αποφασισμένος να πετύχει και να διακριθεί αγωνιστικά, λειτουργώντας περισσότερο ομαδικά και λιγότερα εγωιστικά. Αποφασισμένος να αλλάξει και σε θέματα νοοτροπίας και συμπεριφοράς. Μένει να τα δούμε όλα αυτά βέβαια και στην πράξη.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου