ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

«Φλερτάρει» Εμμανουηλίδου

«Φλερτάρει» Εμμανουηλίδου 

18/7/2012

Σήμερα Τετάρτη αναμένεται να δώσει μία απάντηση στην πρόταση του Ολυμπιακού η κεντρική της Άρτεμης Κορυδαλλού, Μελίνα Εμμανουηλίδου.
Θέλοντας να ενισχύσει τη γραμμή των κεντρικών του στο γυναικείο βόλεϊ, ο Ολυμπιακός προσέγγισε την νεαρή αθλήτρια της Άρτεμης Κορυδαλλού, Μελίνα Εμμανουηλίδου. Η 19χρονη κεντρική, η οποία παρουσιάζεται θετική στο ενδεχόμενο να γίνει μέλος των Κυπελλούχων Ελλάδας, αποτελεί ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του ελληνικού βόλεϊ.
Από την άλλη μεριά και ο προπονητής του Ολυμπιακού Τέλης Σωτήρχος, έχει πολύ θετική άποψη για την Εμμανουηλίδου, το στυλ της οποίας ταιριάζει στην ομάδα που θέλει να φτιάξει ο «ερυθρόλευκος» τεχνικός.
Για τον τομέα των κεντρικών εκκρεμεί ακόμα η συνέχιση της συνεργασίας με τη Δήμητρα Γιακουμή, η οποία με την επιστροφή της από τις ολιγοήμερες διακοπές της στο τέλος της εβδομάδας, θα μιλήσει με τους ανθρώπους της ομάδας και αναμένεται να συνεχίζει να φορά την φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ δε συμβαίνει το ίδιο και με την Άννα Καββαθά ή οποία αρχικά έχει απορρίψει την πρόταση των «ερυθρολεύκων» και το θέμα έχει παγώσει προς το παρόν.


www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου