ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Με ελλείψεις οι φάκελοι των ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας

Με ελλείψεις οι φάκελοι των ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας 

19/7/2012|

Με ελλείψεις οι φάκελοι των ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας
Για την επόμενη Παρασκευή 27 Ιουλίου ανέβαλε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού τον έλεγχο των δικαιολογητικών των ομάδων της Σούπερ Λίγκας, προκειμένου να χορηγήσει πιστοποιητικά συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, στον προέλεγχο που έχει γίνει, κάποιες ΠΑΕ έχουν σοβαρές ελλείψεις, ενώ κάποιες άλλες έχουν ήδη καταθέσει πλήρη φάκελο.

«Ο έλεγχος δικαιολογητικών των ΠΑΕ Α’ Εθνικής κατηγορίας για τη χορήγηση πιστοποιητικών συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, αναβλήθηκε για τις 27/7/2012», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Επιτροπή Επαγγελματικού, ωστόσο ο έλεγχος των φακέλων, έστω και επιδερμικός, έχει ήδη αρχίσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιες ομάδες έχουν καταθέσει πλήρη δικαιολογητικά και θεωρείται από τώρα βέβαιο πως έχουν εξασφαλίσει το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Κάποιες ΠΑΕ, όμως, παρουσιάζουν ελλείψεις, είτε μικρές είτε μεγάλες, όπως η έλλειψη φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας (που σημαίνει ανεξόφλητα χρέη προς την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία) ή ληξιπρόθεσμες οφειλές προς διάφορους τρίτους.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έχει επικοινωνήσει με τις περισσότερες από τις ομάδες που αντιμετωπίζουν προβλήματα και τις έχει ενημερώσει για τις ελλείψεις ώστε να τις καλύψουν. Χρόνος, εξάλλου, υπάρχει, καθώς σύμφωνα με το νόμο, οι σύλλογοι μπορούν να προσκομίζουν στοιχεία έως και 15 ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

*Σε άλλες υποθέσεις που εξετάστηκαν, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, αποφάσισε:
α) να κάνει δεκτή την αίτηση του ποδοσφαιριστή Γιάννη Κατσαρού, για ανάκληση της από 6-6-2012 απόφασης της Επιτροπής, κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Καλλιθέας, λόγω συμβιβασμού.
β) να κάνει δεκτή την αίτηση των ποδοσφαιριστών Γεράσιμου Αριστεινίδη και Νικολάου Μαραγκουδάκη, για κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Ολυμπιακός Χερσονήσου.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου