ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Πριμερα Ντιβιζιον...Η Ισπανια παιζει μπαλα!!!

Ετοιμος ο Γκαγκο,κοντρα για την χρυση μπαλα,τελικα τους πηρε,οταν το χρημα αγοραζει την ιστορια

20/7/2012





Έτοιμος να βοηθήσει όσο περισσότερο μπορεί τη Βαλένθια από την πλευρά του τόνισε πως είναι ο Φερνάντο Γκάγκο. Μάλιστα, ο Αργεντινός μέσος έθεσε ως στόχο για την επόμενη σεζόν την κατάκτηση ενός τουλάχιστον τίτλου, ενώ ανέφερε και τους λόγους που τον έκαναν να απαντήσει θετικά στην πρόταση των «νυχτερίδων».

Μήλο της έριδος έχει γίνει η «Χρυσή Μπάλα» με τους ποδοσφαιριστές που τη διεκδικούν να είναι ο ένας καλύτερος από τον άλλον. Ανάμεσα στους υποψήφιους είναι και ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, Ίκερ Κασίγιας, τον οποίο όμως δε φαίνεται να πιστεύει τόσο ο Χόσε Μανουέλ Πίντο.

Την απόκτηση των Αγκοστίνιο Κα και Έντγκαρ Λε και ανακοίνωσε η Μπαρτσελόνα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της. Οι δύο παίκτες προέρχονται από τις ακαδημίες της Σπόρτιγκ Λισαβόνας και ειδικά για τον πρώτο είχε γίνει μεγάλη συζήτηση για την ενδεχόμενη μετακίνησή του στην Καταλονία.

Έτοιμη να αποδεχθεί μία άκρως δελεαστική πρόταση για εξαγορά του ονόματος της φυσικής της έδρας παρουσιάζεται η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «ABC» αναφέρει ότι οι πρωταθλητές Ισπανίας, θέλοντας να αυξήσουν τα έσοδά τους, συζητούν την μετονομασία του «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου