ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Οι δέκα συν ένας παίκτες του ρόστερ και ο Ντόρσεϊ

Οι δέκα συν ένας παίκτες του ρόστερ και ο Ντόρσεϊ

Στο σάιτ της ΚΑΕ Ολυμπιακός βρίσκονται, πλέον, δέκα παίκτες, έχοντας διαγραφεί εκείνοι που έφυγαν. Ο Μαυροειδής που θα προστεθεί και η προσπάθεια για παραμονή του Ντόρσεϊ στο ερυθρόλευκο παζλ.
Το ρόστερ του Ολυμπιακού την περσινή σεζόν διέθετε δεκαέξι παίκτες. Οι πέντε από αυτούς, όμως, πλέον, αποτελούν παρελθόν από το μεγάλο λιμάνι, καθώς έμειναν ελεύθεροι από την πειραϊκή ΚΑΕ. Ο λόγος για τους Παναγιώτη Βασιλόπουλο, Λάζαρο Παπαδόπουλο, Μιχάλη Πελακάνο, Ανδρέα Γλυνιαδάκη (υπέγραψε στη ρωσική Αστάνα) και Μάρκο Κέσελ, με τον Σέρβο φόργουορντ να μην συμφωνεί στις τελευταίες συζητήσεις που είχε με την διοίκηση για το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους, λόγω οικονομικής διαφοράς.

Μάλιστα, στο επίσημο σάιτ της ΚΑΕ Ολυμπιακός, πλέον, βρίσκονται τα ονόματα δέκα καλαθοσφαιριστών, δηλαδή μόνο των παικτών οι οποίοι δεσμεύονται με συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους.

Ο λόγος για τους Κάιλ Χάινς, Πέρο Άντιτς, Βασίλη Σπανούλη, Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους, Γιώργο Πρίντεζη, Κώστας Παπανικολάου, Βαγγέλη Μάντζαρη, Κώστα Σλούκα, Δημήτρη Κατσίβελη και Έισι Λο (όπως βλέπετε και στην φωτογραφία). Οι υπόλοιποι μπασκετμπολίστες (Βασιλόπουλος, Παπαδόπουλος, Πελεκάνος, Γλυνιαδάκης, Κέσελ) διαγράφηκαν και... επίσημα από το ρόστερ.

Στην συγκεκριμένη λίστα θα προστεθεί σύντομα και το όνομα του πρώτου μεταγραφικού αποκτήματος των Πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης ενόψει της νέας σεζόν, δηλαδή εκείνο του Δημήτρη Μαυροειδή.

Από την σχετική λίστα απουσιάζει το όνομα και του Τζόι Ντόρσεϊ, αλλά όπως έχουμε πει στόχος των Πειραιωτών είναι να διατηρήσουν στο ρόστερ τους και τον τελευταία παίκτη που τους έμεινε ώστε να ανανεώσουν την συνεργασία τους μαζί του. Άλλωστε, ήδη κράτησαν στην ομάδα τους Χάινς, Άντιτς, Γκετσεβίτσιους, Πρίντεζη, Σλούκα και Λο.

Όπως έχουμε αναφέρει για το θέμα του 29χρονου Αμερικανού σέντερ, ο οποίος ψάχνει ομάδα στο ΝΒΑ, οι ερυθρόλευκοι τον θέλουν και δείχνουν υπομονή με την περίπτωση του, έχοντας μία συγκρατημένη αισιοδοξία, πάντως, πως τελικά θα καταφέρουν να τον "δέσουν" στο μεγάλο λιμάνι. Όπως γίνεται αντιληπτό, λοιπόν, το ερυθρόλευκο παζλ των Πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης ενόψει της νέας σεζόν 2012/2013, σιγά-σιγά, ολοκληρώνεται, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Λίγες προσθήκες έμειναν ακόμη. Το ρόστερ της ερχόμενης χρονιάς αναμένεται να απαρτίζεται από 14εις με 15 παίκτες και ήδη υπάρχουν 10 σίγουροι με συμβόλαια, συν τον Μαυροειδή (πάμε στους 11), ο οποίος θα υπογράψει σύντομα.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου