ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Στην κορυφή της λίστας με τους στόπερ ο Εβέρτον

Στην κορυφή της λίστας με τους στόπερ ο Εβέρτον

Ο 23χρονος Βραζιλιάνος στόπερ, Εβέρτον, της Μπράγκα, βρίσκεται, πλέον, στην κορυφή της λίστας του Ολυμπιακού με τους υποψήφιους στόπερ. Στην μάχη για την απόκτηση του παίκτη υπάρχει και η Πόρτο.
Είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός θα κινηθεί το καλοκαίρι για την απόκτηση ενός ακόμη σέντερ-μπακ και η απόφαση αυτή έχει παρθεί ύστερα από συζήτηση που είχε η διοίκηση με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ. Μπορεί στην ομάδα να υπάρχουν ήδη έξι παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν στην θέση του κεντρικού αμυντικού, όπως οι οι Τάσος Παπάζογλου, Κώστας Μανωλάς, Δημήτρης Σιόβας, Γιάννης Ποτουρίδης, Κλοντ Ντιελνά και Φρανσουά Μοδέστο (μπορεί να παίξει ως στόπερ), αλλά ο Πορτογάλος τεχνικός έχει κρίνει πως η ομάδα χρειάζεται έναν ακόμη στόπερ στο ρόστερ της.

Ως γνωστόν, το σπουδαίο δίδυμο της τελευταίας τριετίας (2009-2012) στα στόπερ του Ολυμπιακού "χάλασε", καθώς ο Όλοφ Μέλμπεργκ αποτελεί παρελθόν από τον Πειραιά, ενώ ο άτυχος Αβραάμ Παπαδόπουλος τραυματίστηκε και η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση υπολογίζεται κοντά στον Γενάρη. Και είναι σίγουρα ένα θέμα το πως θα παρουσιαστούν οι ερυθρόλευκοι στο κέντρο της άμυνας.

Οι ερυθρόλευκοι, βέβαια, έχουν ήδη τέσσερις "καθαρόαιμους" σέντερ-μπακ στην ομάδα (Παπάζογου, Μανωλά, Σιόβα, Ντιελνά), αλλά ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει αποφασίσει πως θέλει έναν ακόμη επιπλέον σέντερ-μπακ με ικανότητες, τον οποίο θα προορίσει για την βασική ενδεκάδα των Νταμπλούχων Ελλάδας. Αυτή την στιγμή στην κορυφή της λίστας με τους στόπερ που εξετάζουν οι ερυθρόλευκοι βρίσκεται ένας γνώριμος παίκτης του Πορτογάλου τεχνικού.

Ο λόγος 23χρονο (23/3/1989) Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό της Μπράγκα, Εβέρτον Ζοσέ Αλμέιδα Σάντος (όπως είναι το πλήρες όνομα του), ο οποίος έχει ύψος 1.88μ. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ συνεργάστηκε μαζί του την περασμένη σεζόν στην Μπράγκα και έχει σε εκτίμηση τις δυνατότητες του Βραζιλιάνου στόπερ. Ο Εβέρτον ανήκει στην Κορνίνθιανς, τον οποίο και έχουν παραχωρήσει ως δανεικό στην πορτογαλική ομάδα οι Βραζιλιάνοι.

Για τον 23χρονο στόπερ, βέβαια, σύμφωνα με τους Πορτογάλους, ενδιαφέρεται "ζεστά" και η ομάδα της Πόρτο, η οποία δείχνει να τον βλέπει ως τον αντικαταστάτη του διεθνή Πορτογάλου σέντερ-μπακ Ρολάντο, καθώς βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μίλαν. Η Πόρτο, μάλιστα, δείχνει να έχει κάνει και πρόταση για την αγορά του Εβέρτον προσφέροντας περίπου 2.500.000 ευρώ. Το ποσό δεν είναι μεγάλο και σίγουρα (αν πραγματικά τον θέλει) ο Ολυμπιακός μπορεί να το ξεπεράσει ώστε να τον κάνει δικό του τον Βραζιλιάνο στόπερ.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου