ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Serie A...Οι σπουδαιοτερες ειδησεις απο το Καμπιονατο!!!

Νταμιαο ο αντι-Ιμπρα,Κασταν στην Ρομα,μονο για Παρι,Τζεκο στην Μιλαν και Ιντζαγκι στην Αγγλια

18/7/2012




Τον αντικαταστάτη του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έχουν ξεκινήσει να ψάχνουν στην Μίλαν με τον Λεάντρο Νταμιάο να είναι από τους υποψήφιους στόχους.

Την απόκτηση του Λεάντρο Καστάν ανακοίνωσε η Ρόμα. Ο 25χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός αποκτήθηκε από την Κορίνθιανς έναντι 5 εκατ. ευρώ και υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, ενώ θα παρουσιαστεί την Πέμπτη στο «Ολίμπικο».

Συνεχίζεται η πίεση της Νάπολι για την απόκτηση του Φεντερίκο Μπαλτζαρέτι. Ο πρόεδρος, όμως, της Παλέρμο δηλώνει πως ο ποδοσφαιριστής δεν θέλει να παραχωρηθεί σε καμία ιταλική ομάδα και μόνο μία πρόταση από την Παρί Σεν Ζερμέν, θα μπορούσε να τον συγκινήσει.

Πολύ πιθανή είναι η μεταγραφή του Έντιν Τζέκο στη Μίλαν, σύμφωνα με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Σεντ Σούσιτς, ο οποίος μίλησε στο διαδικτυακό «SpazioMilan.com». Ο Σούσιτς ανέφερε πως οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και πως ο πελάτης του είναι πιθανό να αγωνίζεται στην Ιταλία την επόμενη χρονιά.Ολοένα και πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν τον Πίπο Ιντζάγκι να υπογράφει σε ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ. Τις τελευταίες μέρες το όνομα του έμπειρου φορ ακούγεται έντονα στην Αγγλία, με τη Γουότφορντ και τη Ρέντινγκ να είναι οι ομάδες που εμφανίζονται κοντά σε συμφωνία με τον πρώην άσο της Μίλαν.


ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου