ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Εισαι ΠΑΣΟΚ? παρε διαρκειας του ΠΑΟΚ δωρο...

Εισαι ΠΑΣΟΚ? παρε διαρκειας του ΠΑΟΚ δωρο...

19/7/2012

ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΡΕ ΜΠΑΟΚΙΑ.....

Εσυ κυριε Ζαγορακη δεν ταξερες αυτα εεεε? μετα λεμε γιατι δεν σας πειραξαν ποτε, και γιατι αφηναν ελευθερους παντα τους χουλιγκανς που κατεστρεφαν καθε γηπεδο και γιατι ο Ζαγορακης ελεγε στον αρχηγο της ΕΛ.ΑΣ κατσε καλα γιατι θα τους αμολησω στην πολη...και αυτος εκανε με την σειρα του την....κουνελα....Κατα τα αλλα ο Ολυμπιακος ειναι ο αναμεμειγμενος με το βρωμικο κρατος των Αθηνων ε μπαοκια?..

Αθηνα γαμημενη ο ΜΠΑΟΚ δεν πεθαινει εεεε? μια ζγη στο κλαμα και στην πουστια εισαστε...αποδεικνυεται περιτρανα ακομη μια φορα ποιοι ειναι οι ευνοημενοι απο το βρωμικο κρατος των Αθηνων...

Με διαρκείας του ΠΑΟΚ προμήθευε ο Άκης Τσοχατζόπουλος Ρωσοπόντιους και αθίγγανους προκειμένου να εξαγοράσει την ψήφο τους!
Αγόραζε ψήφους μέσω διαρκείας του ΠΑΟΚ ο Άκης!
Όπως διαβάσαμε στο oikonomia24.blogspot.gr, «κόλαφος» ήταν η απολογία του εξάδελφου του Άκη Τσοχατζόπουλου, Νίκου Ζήγρα για την διαδρομή του μαύρου χρήματος από τα εξοπλιστικά προγράμματα «δείχνοντας» επιχειρηματίες και πρώην κυβερνητικό στέλεχος της Κύπρου ως βασικούς εμπλεκόμενους στα σκάνδαλα.
Μάλιστα ο Ζήγρας έκανε μία ενδιαφέρουσα αναφορά για τον Τσοχατζόπουλο και τη σχέση του με την εξαγορά ψήφων και τον ΠΑΟΚ.
«Στις προεκλογικές περιόδους ξόδευε πάνω από 2,5 εκ. ευρώ για να εξαγοράσει ψήφους από Ρωσοπόντιους και τσιγγάνους, καθώς και για να τους προσφέρει διάφορες παροχές, όπως εισιτήρια για τους αγώνες του ΠΑΟΚ», ανέφερε στην απολογία του.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου