ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Serie A...Τα νεα του Καμπιονατο!!!

Νικη για Ναπολι,ηθελε Νταμιαο,γκαφα ολκης,δανεικο με οψιον αγορας

20/7/2012




Σε ένα από τα πιο σημαντικά φιλικά παιχνίδια της ημέρας η Νάπολι επικράτησε 3-2 της Μπάγερν. Αν και μια νίκη επί των Βαυαρών -έστω και σε μη επίσημο ματς- είναι από μόνο του γεγονός σπουδαίο, το φανταστικό γκολ του Καναβάρο με ανάποδο ψαλίδι επισκίασε οτιδήποτε άλλο στο παιχνίδι.

Ένα από τα «next best thing» του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, τον επιθετικό της Ιντερνασιονάλ, Νταμιάο φερόταν πως… κυνηγούσε η Μίλαν μετά και την αποχώρηση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ωστόσο ο πρόεδρος του συλλόγου του έβαλε «φρένο» στις... ορέξεις των Μιλανέζων.

«Με ρωτάτε εάν υπάρχουν ομοφυλόφιλοι στην ομάδα; Δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Ελπίζω πάντως να μην υπάρχουν». Αυτά τα λόγια θα κοστίσουν 15.000 ευρώ στον Αντόνιο Κασάνο, όπως ανακοίνωσε σήμερα η UEFA. Ο Ιταλός επιθετικός αποφάσισε να μην ασχοληθεί με αυτό το λεπτό θέμα και για το λόγο αυτό θα δεχθεί τη λυπητερή.

Δανεικό με οψιόν αγοράς από την Μπολόνια απέκτησε η Ίντερ τον Γκάμπι Μουντιγκάγι. Ο 30χρονος Βέλγος (με κογκολέζικη καταγωγή) μεσοαμυντικός έχει μακρά θητεία στα ιταλικά γήπεδα έχοντας σε Τορίνο και Λάτσιο, πριν μεταγραφεί στους «ροσομπλού», με τους οποίους την τελευταία τετραετία είχε 125 συμμετοχές και 2 γκολ.

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου