ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Αλήθειες και φήμες!

Αλήθειες και φήμες! 

18/7/2012

Τι πραγματικά ισχύει...
Τα μεταγραφικά θέματα με την περίπτωση Γκρέκο να ξεχωρίζει, θα τεθούν την Τετάρτη επί τάπητος, στη συνάντηση που θα έχει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ, Γιάννη Βρέντζο και τον επικεφαλής σκάουτινγκ, Ντάρκο Κοβάσεβιτς.
Για Γκρέκο:
Με τον Ιταλό μέσο της Ρόμα συνεχίζονται οι επαφές των Πειραιωτών, ωστόσο δεν είναι το μοναδικό όνομα που υπάρχει στη σχετική λίστα προσθηκών στο χώρο του κέντρου, του Πορτογάλου προπονητή.
Ύστερα από την κάλυψη του πρώτου κύκλου προετοιμασίας των νταμπλούχων, με τον Ζαρντίμ να έχει σχηματίσει μια πρώτη, σφαιρική άποψη για το υπάρχον δυναμικό, μπαίνει σε εφαρμογή το εξονυχιστικό «κοσκίνισμα» για την εξεύρεση λύσεων ενδυνάμωσης του νευραλγικού χώρου του κέντρου της ομάδας.
Για Άλβες:
Στο θέμα στόπερ στο λιμάνι δεν βιάζονται την ίδια στιγμή που γίνεται ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει περίπτωση απόκτησης του Μπρούνο Άλβες. Άλλωστε σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα  η Κ.Π.Ρ. είναι έτοιμη να ανεβάσει τον οικονομικό πήχη στα 14 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να πείσει τους Ρώσους να τον "αποδεσμεύσουν".
Για Ορμπαϊθ και Ρουίς:
Στο λιμάνι επανέλαβαν επίσης, ότι δεν τίθεται θέμα επιστροφής του Πάμπλο Ορμπάιθ και ακόμα ότι η περίπτωση του Ρουίς ποτέ δεν έπαψε να ενδιαφέρει τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι όμως θα επέστρεφαν σε νέο γύρο διαπραγματεύσεων, εφόσον οι Αργεντινοί τηρούσαν την αρχική συμφωνία που είχε γίνει και δεν άλλαζαν τους όρους της, όταν για το «σφράγισμα» του θέματος απέμεναν πια οι τυπικές λεπτομέρειες!
Για Μιραλάς:
Σε ότι αφορά τον Μιραλάς δεν υπάρχει πρόταση απο κάποια ομάδα ούτε κανείς πλησίασε τον Ολυμπιακό για να σπάσει τη ρήτρα των 8 εκ. ευρώ για τον Κέβιν.
Ο Βέλγος άλλωστε, έχει συμβόλαιο για 2 χρόνια ακόμα και επιθυμεί τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα να παραμείνει στο λιμάνι και να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Θρύλο.Ως εκ τούτου η νέα φημολογία περί ταξιδιού του στην Αγγλία δεν ισχύει και γι' αυτούς τους λόγους κρίθηκε άνευ σημασίας απο τον επίσημο Ολυμπιακό για να σχολιασθεί!
Για Σούσο:
Για το θέμα του "Σούσο" τώρα... στον Πειραιά  τρέφουν εκτίμηση για το ταλέντο του 16χρονου διεθνή Ισπανού της Λίβερπουλ Χεσούς Φερνάντεθ Σάεθ, γνωστότερο σαν «Σούσο, χωρίς όμως να έχει γίνει κάποια προσέγγιση με τους Άγγλους.
Για Γκουμπέρτι και Ροντρίγκες:
Επίσημα χείλη, ακόμα, διέψευσαν και την παραμικρή σκέψη από το λιμάνι για τον Γκουμπέρτι, ενώ τον Πατρίσιο Ροντρίγκες τον παρακολουθεί ο Ολυμπιακός, αλλά… ως εκεί.
Για Γιαννιώτα:
Αναφορικά με την εσωτερική αγορά, Ο Γιάννης Γιαννιώτας είναι μεν στα υπόψη των Πειραιωτών, έχει απασχολήσει, άρεσαν οι εμφανίσεις του με την Εθνική, ωστόσο ζήτημα μετακίνησης του από τον Άρη δεν υπάρχει προς το παρόν.

 
www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου