ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

H παρακάμερα στο Σβατς

H παρακάμερα στο Σβατς

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε τη Δευτέρα (16/7) στο Σβατς την Αλάνια Βλαντικαβκάζ στο δεύτερο φιλικό του στην Αυστρία. Δείτε τα όσα κατέγραψε η παρακάμερα του "Κόκκινου Πλανήτη". 
Το δεύτερο φιλικό του ματς έδωσε ο Ολυμπιακός τη Δευτέρα (16/7) στην Αυστρία, επικρατώντας στο γήπεδο του Σβατς με σκορ 1-0 (13' Τζεμπούρ) της Αλάνια Βλαντικαβκάζ. Η παρακάμερα   ήταν εκεί! Δείτε τι κατέγραψε...

  • (1ο βίντεο): O πρόεδρος της Αλάνια Βλαντικαβκάζ, Βαλερί Γκαζάεβ, βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου προκειμένου να παρακολουθήσει το φιλικό κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο γιος του, Βλαντιμίρ Γκαζάεβ, είναι προπονητής στη ρωσική ομάδα.


Ο πρόεδρος της Αλάνια Βλαντικαβκάζ, Βαλερί Γκαζάεβ από redplanetgr
  • (2ο βίντεο): Το γήπεδο του Σβατς ήταν σε καλή κατάσταση, κάτι στο οποίο βοήθησε και ο καιρός. Κάτι που μπορείτε να διαπιστώσετε και στο βίντεο με τα πλάνα από την προθέρμαση των ερυθρολεύκων.


Είσοδος του Ολυμπιακού για προθέρμανση στο Σβατς... από redplanetgr
  • (3ο βίντεο): Οι τραυματίες Ιμπαγάσα, Φουστέρ και Γκουλάν δεν αγωνίστηκαν, όμως πήραν κανονικά τη θέση τους στις εξέδρες για να παρακολουθήσουν το ματς. Στην παρέα τους προστέθηκαν στη συνέχεια και οι Ζαραδούκας, Δασκαλάκης και Γιαννιώτης.


Οι Ιμπαγάσα, Φουστέρ και Γκουλάν στις εξέδρες... από redplanetgr
  • (4ο βίντεο): Ο Ράφικ Τζεμπούρ πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ στο 13ο λεπτό και γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς της ομάδας που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου.


Αποθέωση του Ράφικ Τζεμπούρ μετά την επίτευξη... από redplanetgr
  • (5ο βίντεο): Το ματς παρακολούθησε και ο Ουνάι Έμερι, ο οποίος ήθελε να κατασκοπεύσει την Αλάνια, την οποία η Σπαρτάκ Μόσχας αντιμετωπίζει εκτός έδρας στην πρεμιέρα του ρωσικού Πρωταθλήματος στις 21 Ιουλίου.


Ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς τα λέει με τον Ουνάι Έμερι... από redplanetgr
  • (6ο & 7ο βίντεο): Στο γήπεδο βρέθηκε και ένας Σέρβος με φανέλα του Μίλκοβιτς, ένας ακόμα με φανέλα του Πάντελιτς από την Εθνική ομάδα των "πλάβι", αλλά και ένας ορθόδοξος ιερέας!

Ένας Σέρβος με τη φανέλα του Μίλκοβιτς και ένας... από redplanetgr
Ένας Σέρβος με τη φανέλα του Μάρκο Πάντελιτς από... από redplanetgr

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου