ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Το δημιουργικό άγχος του Λυκογιάννη


Το δημιουργικό άγχος του Λυκογιάννη

21/7/2012 

Ο Χαράλαμπος Λυκογιάννης είναι ο μοναδικός από τους τρεις νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού (Δημήτρης Διαμαντάκος και Κώστας Ρουγκάλας οι άλλοι δύο), που είδε το όνομά του να βρίσκεται στη λίστα της αποστολής για τα τρία φιλικά παιχνίδια της επόμενης εβδομάδας επί πορτογαλικού εδάφους.

Ο 19άχρονος (22/10/1993) ποδοσφαιριστής έχει κερδίσει τον Λεονάρντο Ζαρντίμ και στα φιλικά ματς στην Πορτογαλία έχει τη δυνατότητα να πείσει ότι αξίζει μία θέση στην πρώτη ομάδα ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Όχι, βέβαια, ότι οι Διαμαντάκος και Ρουγκάλας δεν υπολογίζονται για το μέλλον, αλλά σε πρώτη φάση ο Λυκογιάννης έχει το προβάδισμα στις προτιμήσεις του Πορτογάλου προπονητή της πειραϊκής ομάδας.

Ο νεαρός αριστερός μέσος, που μπορεί να παίξει με την ίδια άνεση και ως μπακ στην αριστερή πλευρά, έχει μπροστά του μία μεγάλη ευκαιρία. Να αποδείξει ότι μπορεί από φέτος να σταθεί στο υψηλότερο αγωνιστικό επίπεδο.

Ο Ζαρντίμ θέλει να τον δει στα φιλικά παιχνίδια επί πορτογαλικού εδάφους και ο Λυκογιάννης πρέπει να δείξει τα καλά στοιχεία που έχει ως ποδοσφαιριστής και τα οποία έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην τελική επιλογή του προπονητή του. Το άγχος του 19άχρονου παίκτη είναι δημιουργικό, καθώς πλέον η μπάλα βρίσκεται στα πόδια του!

Το σίγουρο είναι, πάντως, πως τόσο ο Λυκογιάννης όσο και οι Διαμαντάκος, Ρουγκάλας θα προπονούνται αρκετά συχνά με την πρώτη ομάδα κατά τη διάρκεια της νέας σεζόν.

Όπως είχαμε γράψει και από το Άχενκιρχ της Αυστρίας, είναι προτιμότερο για τον Ολυμπιακό να δοκιμάζει και να αξιοποιεί δικά του παιδιά και όχι παίκτες αμφιβόλου ποιότητας και αξίας, τύπου Νίκολα Γκουλάν.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου