ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΩΝ....ΑΠΕΝΑΝΤΙ


ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΩΝ....ΑΠΕΝΑΝΤΙ

19/7/2012 

 

Tα σκοτωσανε τα...θερια και οι δυο...συνδιεκδικητες του Ελληνικου Πρωταθληματος..(απο κι ως που δηλαδη?) ενταξει...λογικο ηταν να κερδισουν αφου οι ομαδες παρολο που ειναι πιο προετοιμασμενες  ειναι ομως πολυ χαμηλωτερης δυναμικοτητας απο τον ΠΑΟ και ΠΑΟΚ αντιστοιχα...απλα ειπα...τα σκοτωσανε τα θερια γιατι τα βαζελο καναλα και τα μπουγατσοκαναλα...δεν εχασαν ευκαιρια να τα παρουσιασουν σαν θριαμβο λες και επαιζαν φιλικο προετοιμασιας με την....Μπαρτσελονα και την νικησαν....!!!

ΠΑΟΚ – Zwolle 4-1 (video)

Καταιγιστικός ήταν ο ΠΑΟΚ απέναντι στην ολλανδική Zwolle στο τρίτο φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, καθώς επικράτησε με το ευρύ 4-1.
O ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 26′ με ατομική προσπάθεια του Rober και στο 35′ ο Γιάννου έκανε το 2-0 μετά από σέντρα του Etto. To 3-0 έγινε από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Lino στο 41′ και στο 48′ ο Στέφανος Αθανασιάδης ανέβασε το δείκτη του σκορ με καρφωτή κεφαλιά. Οι Ολλανδοί μείωσαν στο 66′ με τον Ikilillou.
paok zwolle 4-1 filikos agonasΠΑΟΚ: Kresic (Γιακουμής 68′), Κατσικάς (Στάμου 46′), Khumalo (Ιντζίδης 46′), Ετο (Αποστολόπουλος 59′), Lino (Κωνσταντινίδης 59′), Κάτσε (Barnes 46′), Lazar (Τσανδάρης 68′), Robert (Παπάζογλου 68′), Γεωργιάδης (Παναγιωτούδης 59′), Γιάννου (Πέλκας 59′), Αθανασιάδης (Μπανγκουρά 59′).
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του φιλικού αγώνα ΠΑΟΚ – Zwolle 4-1



Παναθηναϊκός – Fortuna Dusseldorf 1-0 (video)

Με γκολ του Toche στο 28ο λεπτό ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 1-0 τη Fortuna Dusseldorf.
Η ομάδα του Jesualdo Ferreira πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο όταν και προηγήθηκε στο σκορ. Στην επανάληψη κατέβασε ρυθμούς και ήταν νωθρή επιθετικά. Καλές εντυπώσεις άφησε το δίδυμο των στόπερ Boumsong και Velazquez.
panathinaikos fortuna dusseldorf 1-0 filikos agonasΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καρνέζης (87′ Ταμπάκης), Βύντρα, Boumsong, Velazquez (46′ Σεϊταρίδης), Σπυρόπουλος, Vitolo, Μαρίνος, Zeca (81′ Λαγός), Χουχούμης (64′ Ιωαννίδης), Χριστοδουλόπουλος, Toche (66′ Πετρόπουλος).
Δείτε το video με το γκολ και τα highlights του αγώνα Παναθηναϊκός – Fortuna Dusseldorf 1-0





ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου