ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ...ΣΩΜΑΤΕΙΟ...


ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ...ΣΩΜΑΤΕΙΟ...
18/7/2012
Κοιταξτε παιδια χαρα που εχει ο Αλαφουζος...γελανε και τα μουστακια του που πηρε τις μετοχες απο τον πουθενα τον Τζιγκερ, και παει να τις φορτωσει στις πλατες των οπαδων του βαζελα, και θαπρεπε να χαιρονται δηλαδη αυτοι τωρα ε? για ποιον λογο? επειδη και επισημα πλεον ξεκουμπιστηκε ο Τζιγκερ που ετσι κι αλλιως δεν τον χωνευαν η επειδη θα πληρωνουν τα διπλα αποσα πληρωναν οι ιδιοι οι οπαδοι και αμα δεν πληρωσουν ...παναθα...τελος.

Κανονικα θα επρεπε να χαιρεται ο Τζιγκερ και οχι  ο Αλαφουζος...αυτος γιατι χαιρεται δηλαδη? για το μεγαλο εγχειρημα? στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο κυριε Αλαφουζο μου μολις ερθει η ωρα να βαλεις το χερι στην τσεπη, εσυ και ο Πατερας, που μεχρι τωρα στην ανακοινωση εμεινε οτι θα ειναι στο πλευρο σας...απο λεφτα...νακα !!!
Ελα ομως που τωρα μπηκε ξανα ο...Βγενο...αυτος που τον λεγανε ολοι...Μπενο-Βγενοπουλος....αραγε αυτος εβαλε η θα βαλει τιποτα? γιατι μεχρι τωρα ...δεν βλεπω ...φως...αυτος δεν ηταν που ελεγε οτι θα ηταν ο αγοραστης της ΠΑΕ? αλλα μετα...αποσυρθηκε...παλι.

Μαλακας ηταν? καλυτερα δεν ειναι που θα τα βαζουν οι οπαδοι του βαζελα απο το να τα βαζει ο ιδιος? για τετοια ειμαστε τωρα?
και για να μην μακρυγορουμε που λετε παιδια...εβγαλαν και ανακοινωση τα πουλακια μου...ναι, με χαρα μεγαλη  και περισια....
 ιδου...

Με ανακοίνωση μέσω της οποίας ευχαριστεί την οικογένεια Βαρδινογιάννη για όσα πρόσφερε στον Παναθηναϊκό και παίρνει τη σκυτάλη για να κάνει ξανά μεγάλη την ομάδα...

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σωματείου:

«Η αλλαγή σελίδας είναι γεγονός καθώς το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών πέρασε στα χέρια της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

Με κάθε επισημότητα, παρουσία και των ΜΜΕ, έπεσαν οι υπογραφές με την πλευρά Βαρδινογιάννη και η ομάδα πέρασε και τυπικά στα χέρια του Σωματείου, δηλαδή του κόσμου της.

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία ευχαριστεί την οικογένεια Βαρδινογιάννη για όλα όσα πρόσφερε στο σύλλογο και παίρνει πλέον τη σκυτάλη για να τον κάνει ξανά μεγάλο».


 Εδω θαμαστε να παρακολουθησουμε το ανδραγαθημα που λετε οτι στησατε....και ναστε σιγουροι πως το γελιο που θα πεσει θα ειναι πολυ...παρα πολυ...μολις ερθουν οι πρωτες φαπες...να δουμε τι θα πειτε σε αυτους που τωρα ζητατε να πληρωσουν τα διπλα....



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου