ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

«Το μυαλό μου στον Ολυμπιακό»!

«Το μυαλό μου στον Ολυμπιακό»! 

21/7/2012

«Το μυαλό μου στον Ολυμπιακό»! 
Βουλωμένα τ’ αυτιά στις «σειρήνες» που ακούγονται από το εξωτερικό κρατάει ο Ραφίκ Τζεμπούρ.

Ο Αλγερινός ξεκαθάρισε πως το μυαλό του είναι μονάχα στον Ολυμπιακό και δήλωσε περήφανος που φοράει τη φανέλα του.

Εξάλλου απόλαυσε, όπως τόνισε, τη δουλειά που έγινε φέτος στην Αυστρία, ενώ και η φιλοσοφία του Ζαρντίμ μοιάζει με του Βαλβέρδε και στηρίζεται στο επιθετικό ποδόσφαιρο.

Δείτε τι είπε επίσης για τον Μανωλά και το αν μπορεί να πετύχει όπως ο ίδιος στον Ολυμπιακό.


Αναλυτικά η συνέντευξη του Τζεμπούρ στη «Real News»

Για όσα γράφονται για ενδιαφέρον άλλων ομάδων: «Το μυαλό μου είναι εδώ. Είμαι περήφανος που ανήκω στον Ολυμπιακό. Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο, παρά τα όσα γράφτηκαν. Είμαι παίκτης του Ολυμπιακού και σκέφτομαι να προετοιμαστώ κατάλληλα για τη νέα χρονιά ώστε να πετύχουμε».

Για τον Μανωλά, τον Σιόβα και τους νέους παίκτες: «Είναι πολύ καλοί και ποιοτικοί παίκτες. Γενικότερα είναι καλοί και ποιοτικοί παίκτες οι νέοι που ήρθαν στην ομάδα. Εμείς οι παλιότεροι πρέπει να τους βοηθήσουμε».

Για το αν μπορεί ο Μανωλάς να πετύχει όπως ο ίδιος στον Ολυμπιακό: «Δεν μπορείς να συγκρίνεις δύο διαφορετικούς παίκτες. Είναι διαφορετική κάθε περίπτωση. Είναι αμυντικός. Του εύχομαι τα καλύτερα. Μακάρι να γίνει και καλύτερος από μένα στον Ολυμπιακό. Έχει σίγουρα το ταλέντο να πετύχει. Του εύχομαι πραγματικά τα καλύτερα στην ομάδα, θα είναι καλό για όλους να πετύχει».

Για τη δουλειά που έγινε στην Αυστρία: «Πραγματικά απολαύσαμε τη δουλειά που έγινε στην Αυστρία. Ξέραμε γιατί πήγαμε στην Αυστρία. Πήγαμε για να δουλέψουμε σκληρά κι αυτό κάναμε».

Για τον νέο προπονητή: «Κάθε προπονητής έχει το δικό του τρόπο δουλειάς. Ως τώρα έχουμε δουλέψει πολύ καλά πιστεύω. Είμαι σίγουρος πως είμαστε σε πολύ καλό δρόμο».

Για το αν ταιριάζει η φιλοσοφία του Βαλβέρδε με του Ζαρντίμ: «Ναι, νομίζω είναι πολύ κοντά οι αγωνιστικές μας φιλοσοφίες. Είμαστε σε καλή επαφή. Σκεφτόμαστε επιθετικά. Όπως και ο Βαλβέρδε είχε τις δικές του ιδέες έτσι και ο Ζαρντίμ έχει τις δικές του. Θα δουλέψει και ο νέος προπονητής όπως ο Βαλβέρδε, δηλαδή θέλει να είναι κοντά σ' αυτό που λέμε επιθετικό ποδόσφαιρο. Θέλει να παίξουμε γρήγορα με τη μπάλα μπροστά και να σκοράρουμε όσο πιο πολύ γίνεται».

Για το περιβραχιόνιο του αρχηγού που φόρεσε στο φιλικό με την Σπαρτάκ Μόσχας: «Αισθάνθηκα πραγματικά υπερήφανος που φόρεσα το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Σέβομαι πολύ ότι μού το έδωσε ο προπονητής να το φορέσω. Πραγματικά αισθάνθηκα περήφανος και ήθελα να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα γίνεται.

Δεν το έχω στο μυαλό μου, όμως, να το πάρω οπωσδήποτε για όλη τη χρονιά, να γίνω δηλαδή ένας από τους αρχηγούς. Δε σκέφτομαι ότι πρέπει να το πάρω εγώ. Δεν σκέφτομαι έτσι, δεν είμαι τέτοιος τύπος. Είναι απόφαση που θα πάρει η ομάδα. Με το περιβραχιόνιο του αρχηγού ή χωρίς αυτό, εγώ θα τα δίνω όλα σε κάθε παιχνίδι για το καλό της ομάδας. Θα είμαι περήφανος να φοράω το περιβραχιόνιο του αρχηγού, αλλά αν δεν το φοράω θα είμαι εξίσου περήφανος που θα φοράω τη φανέλα του Ολυμπιακού»
.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου