ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Οι Ιταλοί γράφουν για Γκουμπέρτι και Ολυμπιακό

Οι Ιταλοί γράφουν για Γκουμπέρτι και Ολυμπιακό

Ιταλικό δημοσίευμα αναφέρει δηλώσεις του ατζέντη του ποδοσφαιριστή, Στέφανο Γκουμπέρτι, ο οποίος δηλώνει πως έχει συζητήσει με τον πελάτη του για το ενδεχόμενο μεταγραφής του στον Ολυμπιακό.
Ο 28χρονος (6/11/1984) Ιταλός μεσοεπιθετικός, Στέφανο Γκουμπέρτι, ανήκει στην Ρόμα από το 2009, αλλά την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στη Τορίνο και προηγουμένως στη Σαμπντόρια. Αγωνίζεται στην θέση του ακραίου χαφ-εξτρέμ και έχει συμβόλαιο με τους Ρωμαίους έως το 2014.

Που εμπλέκεται όμως ο Ολυμπιακός; Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, το οποίο φιλοξενεί δηλώσεις του ατζέντη του Ιταλού μεσοεπιθετικού, Κλαούντιο Ντε Νικόλα, αναφέρει πως έχει συζητήσει με τον πελάτη του το ενδεχόμενο μεταγραφής του στους Νταμπλούχους Ελλάδας.

Αρχικά, γίνεται ερώτηση για το μέλλον του Στέφανο Γκουμπέρτι, με τον ατζέντη του παίκτη να απαντάει: "Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με τη Τορίνο (αγωνίστηκε πέρσι δανεικός εκεί). Αυτές τις μέρες, όμως, μιλάω και με τον Γουόλτερ Σαμπαντίνι (Διευθυντής ποδοσφαίρου της Ρόμα), ο οποίος μου πρότεινε την περίπτωση του Ολυμπιακού.

Είναι μία από τις περιπτώσεις όπου και εξετάζουμε. Θα συζητηθεί το θέμα και με τον προπονητή της ομάδας και στη συνέχεια θα παρθεί η τελική απόφαση".

Για τις διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό, είπε: "Tην αξιολογούμε αυτή την πιθανότητα μεταγραφής στον Ολυμπιακό, την οποία και μας πρότεινε ο Σαμπατίνι. Το να δουλέψεις αυτή την περίοδο στην Ελλάδα, βέβαια, δεν είναι εύκολο. Θα δούμε πρώτα όμως το πως έχει  η κατάσταση".


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου